Ez tényleg gáz, vagy szégyen?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok egy Budapesti középiskolába járok iskolába, és a családom genetikája olyan hogy nőknél és férfiaknál is jobban nő a szőr. Nekem már 16 éves koromban rendes szakállam van és nem nagyon szoktam levágni. Ezért kiközösítenek, és sok tanár is megjegyezte már nem kedvesen hogy szégyen, és ezért ordított velem.
Mi erről a vélemény?
2023. ápr. 25. 21:04
3/12 anonim válasza:
A szakáll, ha nem nagyon szoktad levágni, ápolatlannak hat. A lány vagy, akkor főleg.
4/12 anonim válasza:
Semmi baj nincsen ezzel.Eléggé hülyék az emberek akik ez miatt bántják a másikat.
5/12 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2023. ápr. 25. 21:32
6/12 anonim válasza:
mondjuk attól hogy genetikailag sok arcszőröd van, még lehetne nyírni, ápolni... valószínűleg a többieknek van igaza, a tegnapi szendvicsmorzsa a rendezetlen bozonton se nem esztétikus, se nem higiénikus.
7/12 anonim válasza:
Borotvalkozz. Ne logj ki a tomegbol.
8/12 anonim válasza:
Az ápolt szakállal nincs semmi gond csak a zsíros haj a ciki.
9/12 anonim válasza:
Az gáz, ha gusztustalan-ápolatlan bár ez is divat mára...
Másrészt idiótizmus, mint a tetkók vagy karikák arcon...nyáron meg jobban szaglasz is+ragyák alatta...
10/12 anonim válasza:
Ugy nezel, mint Raszputyin a sok babaarc kozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!