Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon nagy szégyen! Nem...

Nagyon nagy szégyen! Nem merek suliba menni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma az egyik órán hirtelen rámjött a fosás. Elég félénk vagyok, ha kellett mindig megvártam a szünetet. Tudom, hogy szólni kellett volna de nem mertem. Hirtelen rámjött, és nem bírtam visszatartani, be is ment. Mindenki nevetett, én meg szégyenemben gyorsan átöltöztem, majd elmentem haza. Gondolom már mindenki tudja, sok mindenkinek elmesélték. Egy ideig nem akarok menni. Jó ötlet, ha kiiratom magam kb 2 hétre?

2022. szept. 4. 19:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Pistike te vagy az megint? :)
2022. szept. 4. 19:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem István vagyok, és komolyan kérdezek, mert amióta megtörtént, nem tudok másra gondolni
2022. szept. 4. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb vasárnap ne menj suliba. :D
2022. szept. 4. 19:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Különóra
2022. szept. 4. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet kellemes ilyet átélni, de szerintem nem a legjobb ötlet emiatt kimaradni. Ha otthon maradsz, akkor arra fognak gondolni egyből, hogy ezért. Ha csak nem gyökerekből áll az egész osztályod, nem hiszem, hogy egy két napnál tovább gondolnának az esetre. Szerintem menj be és ne mutasd a jelét se annak, hogy zavarna a helyzet. Ilyen bárki el megtörténhet, nem annyira ciki, mint amennyire annak tűnik :)
2022. szept. 4. 19:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Vasárnapi, azaz tanítási időn kívüli különórára mióta kell igazolás?

Egyébként te nem fogod magad “kiiratni” semennyi időre, nemhogy még megszabd az orvosnak, hogy 2 hétre. Azt majd ő eldönti, hogy egyáltalán szükséges egy napra is-e, kisfiam.

2022. szept. 4. 19:34
 7/13 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Bepisiltem ezen a kérdésen.

Mondjuk rajtam nem röhögött senki, mert egyedül vagyok.

2022. szept. 4. 19:36
 8/13 A kérdező kommentje:
De kell, mert mindig is kértek. Itt még tanítási időn kivüli foglalkozások is vannak, amiket kötelező választani, ha azokra is kell.
2022. szept. 4. 19:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
És természetesen tartalék ruhát is viszel a vasárnapi különórára.
2022. szept. 4. 19:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen, nálam van, mert focista vagyok. Na, de akkor nem is várok innentől értelmeset
2022. szept. 4. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!