Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez tényleg gáz, vagy szégyen?

Ez tényleg gáz, vagy szégyen?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok egy Budapesti középiskolába járok iskolába, és a családom genetikája olyan hogy nőknél és férfiaknál is jobban nő a szőr. Nekem már 16 éves koromban rendes szakállam van és nem nagyon szoktam levágni. Ezért kiközösítenek, és sok tanár is megjegyezte már nem kedvesen hogy szégyen, és ezért ordított velem.

Mi erről a vélemény?

2023. ápr. 25. 21:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

Volt egy osztálytársam 9. Osztályban, akinek dús szakálla és bajsza volt.

1 évben 2x nevetés tárgya volt, ennyiben kimerült a dolog.

2023. aug. 10. 23:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem szégyennek tűnik. Viszont az tény, hogy kinézetre kitűnhet a kamasz a többiek közül, amitől asszociálhatunk egyből egy bizonyos jellemre.

Ha én például egy gimis elsőoszálynak az osztályképét megnézem és azt látom, hogy még mindenki babaarcú, a fiúknak még csak 1-2 év múlva jön a "hirtelen akkorát nőnek, hogy csak pislogsz", tehát ők is még picik és áll közöttü egy szakállas/bajuszos gyerek, valószínűleg először arra fogok gondolni, hogy ő 1-2 alkalommal megismételte a kilencedik osztályt, tanulási gondjai lehetnek vagy csak simán nem jár be az órákra vagy nem figyel az órákon.

De ez nem csak szakállra/bajuszra igaz. Ugyanúgy, ha a pöttöm általános elsősök között meglátsz egy nagydarab, kétszer akkora gyereket, rögtön arra gondolsz, hogy ő már volt 1-2 alkalommal elsős mégmielőtt ebbe az osztályba került, csak utána jut eszedbe az, hogy valószínáleg ilyen a genetikája.

2023. aug. 10. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!