2
Ha a magadfajták nem lennének akkor nagyságrendekkel kevesebb fertőzött lenne
3.
Nagy szerencse, hogy sehol nem áll meg az élet azért, mert a hozzád hasonlóak félnek a még a náthától is.
5.
Ennyi erővel egy teljesen egészségesnek tűnő ember is terjeszthet bármilyen betegséget.
Akinek gyenge az immunrendszere, az vigyázzon saját magára. Senki nem tud és nem is akar mind a nyolcmilliárd másik emberre vigyázni.
6
gondolom te valami mihazánkos vírustagadó vagy. az ilyenek nélkül már a marsot is kolonizáltuk volna
8.
Nem tagadom a koronavírus létezését, de attól még nem fogok a négy fal között megrohadni, mert néhány agyhalott birka retteg tőle. :)
Nátha nélkül se mentem be annó. Amikor van esélyed nem bemenni a kötelező helyre, ahol el vagy nyomva, agymosva vagy, és hülyeségekkel traktálnak egy értelmetlen rendszerben, akkor miért mennél be??? Amikor beteg voltam, egyértelműen orvos, 2 hét. Meg sokszor amikor már nem bírtam tovább.
Persze általában nem voltam beteg vagy ha az voltam 3 nap alatt elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!