Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi olyan vicces azon ha...

Mi olyan vicces azon ha valaki fut?

Figyelt kérdés
ma a suliban futva mentem az egyik terembe mert már 5 perce ment az óra, erre 2 r-banc akkorát kacagott rajtam hogy hallani lehetett az egész folyosón. ezek szívtak valamit? vagy csak egyszerűen fogyatékosok?
2023. ápr. 21. 15:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Le kell fossantani az ilyen idétlen reakciókat. Sajnos felnőttek is szoktak ilyen visszamaradottak lenni, akik megrekedtek ilyen ovi szinten, főleg még gimiben ez a visszamaradottság halmozottan jellemző.

Semmi gond nincs veled, én innen is biztos vagyok benne és hidd el, ez nekik gázabb, hogy nem magukkal foglalkoznak.

2023. ápr. 21. 20:24
 12/22 anonim ***** válasza:
26%
Tavasz van, a macskák bagzanak. Ez elég sok visítozással jár.
2023. ápr. 21. 21:34
 13/22 A kérdező kommentje:
amúgy mikor indultam haza, az egyik köszönt. persze nem úgy hogy odajött hozzám, hanem 10 méterről szinte kiabált. lehet nedvesedett rám. úgy tettem mintha nem vettem volna észre
2023. ápr. 21. 21:50
 14/22 anonim ***** válasza:
26%
Lehet azt hitték a wcre futsz, ilyen korban ez vicces, de felnőtt korban én is megmosolyognám a munkatársam, hogy szegénynek hogy kell wcre mennie.
2023. ápr. 22. 22:14
 15/22 A kérdező kommentje:
a wc az ellenkező irányba volt
2023. ápr. 22. 22:20
 16/22 anonim ***** válasza:
11%
De az agy játszhat. Én most próbálok egy tizenéves fejével gondolkodni és anno az ő korukban simán beképzeltem volna, hogy "jaj biztos így nézhet ki, ha már nagyon kell wcznie és bár ellenkező irányban van a wc, de akkor is vicces, hogy úgy fut mint aki wcre siet.", "jaj biztos azért rohan át a zebrán, mert nagyon kell wcznie", stb.
2023. ápr. 23. 05:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

És mi a vicces azon, ha valakinek vécéznie kell? Te talán nem szoktál?

2023. ápr. 23. 15:49
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
17, nyilván nem magamból i dulok ki, hanem ez olyan kamaszdolog. Egy kamasz mindenen bevet, olyanon is, ha valaki rohan a wcre.
2023. ápr. 23. 18:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem kamasz dolog. Sokkal inkább gyerek. Egy kamasz már nem nevet ezen normális esetben
2023. ápr. 23. 18:43
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
19, de azt se felejtsük el, hogy a kamaszkor elején sok gyerek "meghibban", és gyerekes dolgokon nevetnek.
2023. ápr. 23. 19:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!