Mennyire megalázó, ha órán kimentem/kikéreckedtem vécére és a tanár utánamküldte az egyik osztálytársam? Gimi végzősök vagyunk.
Irodalom óra volt ma a negyedik órám, szerintem a tanárnő nem annyira szeret engem amúgy. Biztos féltékeny rám vagy nem tudom... Pedig csöndbe vagyok az óráján és figyelek. Ez csak azért lényeges mert nem terveztem de ki kellett menjek az órájáról a mosdóba. Egész nap feszített a hasam, és az óra közben nagyon rámjött sajnos a kaksizás. Nem akartam én nem is tudtam volna várni a szünetig. Kiengedett simán, bemegyek a wc-be, sajnos valaki volt pont egyik fülkében. De gyorsan kiment hál istennek. Beültem és elvégeztem a dolgom, és hallom mikor már töröltem magam nyilik az ajtó. És ismerős hang kérdezi: "Iza itt vagy?" Nyilván feleltem rá hogy igen, erre mondja "tanárnő küldött nézzem meg merre vagy, (és akkor halkan hozzátette) de a szagokból ítélve"... Fú erre olyan mérges lettem hogy ne tudjátok meg... Mi köze hozzá a tanárnak de komolyan? Tudta hova megyek... És full gáz mert akit küldött vele nem vagyok jóban csaj, az exemet is akarta... És gondolom mindenkinek elújságolta hogy az Iza kaksizni volt, mert nagyon pletykás...
Nagyon túlreagálom? Mert szerintem nem.
El nem tudom képzelni milyen közösség lehet az, ahol szünetben vagy suli után az a téma hogy "te figyelj, az Iza ma kakilt az iskolai WC-ben!":D
Amúgy meg kit érdekel mit mondanak? Nyilván mindenki szokott kakilni, ezen fennakadni sem érdemes, nagyon túlreagálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!