Csak szerintem nem én érdemelnék büntetést?
Fehér pulcsiban ültem angol órán, és rajzolt tollal a padtársam egy pöcsöt a pulcsi kezére.
És kimosni sem lehetett belőle.
Ezért kitaláltam egy mesteri tervet, testnevelésen ha nincs felszerelésed, nem mehetsz le a tornaterembe, hanem fent kell az öltözőben várnod, és direkt nem vittem felszerelést, és amígy lent tesizett a gyerek, addig beletöröltem a seggem az Ő pulcsijába, jó mélyre nyúltam :D
És természetesen vamzerkodott (miközben én nem), és az osztályfőnök előtt előadta mindenki a saját részét a történetnek, és csak én lettem megbüntetve, osztályfőnöki intő + a pulcsi ára.
Neki meg semmi, még az én pulcsim árát sem kell odaadnia pedig elismerte, hogy Ő kezdte, + a kaki foltot legalább ki lehet mosni, a tintát nem.
Nálam nyugodtabb asszonyt keresve se találnál;)
Majd a te szüleid nem lesznek olyan nyugodtak. Az én fiam lenne ilyen hülyegyerek, én is ideges "asszony" lennék. Tojáshéjat vedd le előbb a szros kis seggedről, mielőtt ennyi ésszel egy felnőttel akarsz vitába bonyolódni. Neked még nagyon sokat kell tanulnod. Nemcsak tárgyi tudásra értem. Szüleid nem mondták még?
Szegényem... sajnálom, nem tudtam. Akkor ettől lettél valószínű ilyen debilke.
Valószínű, ha 30 körül szült téged akkor de, ő is egy ilyen vénasszony mint én nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!