Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak szerintem nem én érdemeln...

Csak szerintem nem én érdemelnék büntetést?

Figyelt kérdés

Fehér pulcsiban ültem angol órán, és rajzolt tollal a padtársam egy pöcsöt a pulcsi kezére.

És kimosni sem lehetett belőle.

Ezért kitaláltam egy mesteri tervet, testnevelésen ha nincs felszerelésed, nem mehetsz le a tornaterembe, hanem fent kell az öltözőben várnod, és direkt nem vittem felszerelést, és amígy lent tesizett a gyerek, addig beletöröltem a seggem az Ő pulcsijába, jó mélyre nyúltam :D

És természetesen vamzerkodott (miközben én nem), és az osztályfőnök előtt előadta mindenki a saját részét a történetnek, és csak én lettem megbüntetve, osztályfőnöki intő + a pulcsi ára.

Neki meg semmi, még az én pulcsim árát sem kell odaadnia pedig elismerte, hogy Ő kezdte, + a kaki foltot legalább ki lehet mosni, a tintát nem.

2023. ápr. 12. 14:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, te már eléggé lejárattad magadat. XD
2023. ápr. 12. 15:12
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

18-as vagyok, 46 éves nő, majdnem veled egyidős a fiam, csak ő valamiért nem szarozza össze az osztálytársa pulcsiját, mondjuk nem is tunyul tesiórán az öltözőben.

Mint incel...

Beszóljanak...? Nőj fel, kiscsillag! Kezdj valami észt, intelligenciát is összeszedni, mert nagy bajaid lesznek a felnőtt életben.

2023. ápr. 12. 15:12
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kakis fiú ne akarjon beszólni egy értelmes felnőttnek.
2023. ápr. 12. 15:18
 24/43 anonim ***** válasza:
67%
A te véged közeleg, kisfiam. Menj vissza a szobádba, wifit kikapcsoltam és a holnapi dolgozatra készülsz. Rádfér. A héten nincs kimenő és zsebpénz se. Majd ha megtanultál viselkedni, kisszívem.
2023. ápr. 12. 15:23
 25/43 A kérdező kommentje:
Ez nagyon egyedi beszólás volt, gyakoroltad, vagy ilyen csuklóból jönnek az ilyen frappáns válaszok?
2023. ápr. 12. 15:27
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam, hogy itt ki milyen korban van agyilag, én a helyedben nem feszegetném.

Frappánskám... remélem ki is rúgnak a frappáns iskolai csínyed miatt. Anyuék örültek neked?

2023. ápr. 12. 15:35
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
A "logikádat" követve akkor te egy kisbaba szintén vagy agyilag? Hiszen ők nem szoktak még szobatiszták lenni. (Ugye, ami neked se sikerült, hiszen értelmes ember nem kenegeti a szarját más dolgaiba.)
2023. ápr. 12. 15:36
 28/43 A kérdező kommentje:
Hogy kisfiamozik a vénasszony 😂
2023. ápr. 12. 15:47
 29/43 anonim ***** válasza:
90%
Olyan vén vagyok mint anyád, kisfiam. Azért.
2023. ápr. 12. 15:48
 30/43 A kérdező kommentje:
Nagyon ideges lehet asszonyom, nyugodjon le, az Ön korában már különösen veszélyes az idegeskedés!
2023. ápr. 12. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!