Csak szerintem nem én érdemelnék büntetést?
Fehér pulcsiban ültem angol órán, és rajzolt tollal a padtársam egy pöcsöt a pulcsi kezére.
És kimosni sem lehetett belőle.
Ezért kitaláltam egy mesteri tervet, testnevelésen ha nincs felszerelésed, nem mehetsz le a tornaterembe, hanem fent kell az öltözőben várnod, és direkt nem vittem felszerelést, és amígy lent tesizett a gyerek, addig beletöröltem a seggem az Ő pulcsijába, jó mélyre nyúltam :D
És természetesen vamzerkodott (miközben én nem), és az osztályfőnök előtt előadta mindenki a saját részét a történetnek, és csak én lettem megbüntetve, osztályfőnöki intő + a pulcsi ára.
Neki meg semmi, még az én pulcsim árát sem kell odaadnia pedig elismerte, hogy Ő kezdte, + a kaki foltot legalább ki lehet mosni, a tintát nem.
18-as vagyok, 46 éves nő, majdnem veled egyidős a fiam, csak ő valamiért nem szarozza össze az osztálytársa pulcsiját, mondjuk nem is tunyul tesiórán az öltözőben.
Mint incel...
Beszóljanak...? Nőj fel, kiscsillag! Kezdj valami észt, intelligenciát is összeszedni, mert nagy bajaid lesznek a felnőtt életben.
Kisfiam, hogy itt ki milyen korban van agyilag, én a helyedben nem feszegetném.
Frappánskám... remélem ki is rúgnak a frappáns iskolai csínyed miatt. Anyuék örültek neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!