Csak szerintem nem én érdemelnék büntetést?
Fehér pulcsiban ültem angol órán, és rajzolt tollal a padtársam egy pöcsöt a pulcsi kezére.
És kimosni sem lehetett belőle.
Ezért kitaláltam egy mesteri tervet, testnevelésen ha nincs felszerelésed, nem mehetsz le a tornaterembe, hanem fent kell az öltözőben várnod, és direkt nem vittem felszerelést, és amígy lent tesizett a gyerek, addig beletöröltem a seggem az Ő pulcsijába, jó mélyre nyúltam :D
És természetesen vamzerkodott (miközben én nem), és az osztályfőnök előtt előadta mindenki a saját részét a történetnek, és csak én lettem megbüntetve, osztályfőnöki intő + a pulcsi ára.
Neki meg semmi, még az én pulcsim árát sem kell odaadnia pedig elismerte, hogy Ő kezdte, + a kaki foltot legalább ki lehet mosni, a tintát nem.
Szerintem mindkettőtöknek osztályfőnöki, és amelyik pulcsit nem lehet helyreállítani annak az ára, így lett volna igazságos
De a te tetted ordenárébb volt azért…
"Fehér pulcsiban ültem angol órán, és rajzolt tollal a padtársam egy pöcsöt a pulcsi kezére."
És ezek szerint te végig hagytad, hogy odarajzolja, el se rántottad a kezed. Most nehogy azzal gyere, hogy nem vetted észre, meg nem is érezted, mert ennyire hülye nem lehet valaki.
Hát ezen jót röhögtem :D.
Amúgy mindkettőtöket megbüntettem volna.
Mindkettőtöknek járt volna a büntetés, de a pulóver árát csak vele kellett volna megfizettetni. Hiszen a kaki kijön a ruhából, ahogyan te is írtad.
Amúgy nem túl életszerű történet. Mozdulatlanul ültél annyi ideig, amíg lerajzolta azt a fütyköst? És észre sem vetted, hogy rászóltál volna, elhúztad volna a pulcsidat tőle?
Egyébként a tiszta ügy az lett volna, ha annak az órának a végén szóltál volna a tanárnak.
Az se világos, hogy honnan tudta meg a másik, hogy te törölted bele a fenekedet a pulóverébe? Hiszen mindenki lent tesizett, pont azért tudtad az akciódat végrehajtani.
Nem Leonardo Davinci által lefestett péniszről beszékünk, hanem egy egy mp alatt odafirkált pöcsről.
Hát vajon honnan tudna?
Egy pont csak én voltam fent, kizárásos alapon ki más lett volna? + szakadtam is a röhögéstől :DDD
Hogy a földrajz tanárom szavaival éljek: NE RIZSÁZZ FELESLEGESEN HANEM HASZNÁLD MÁR AZT A ZSELTATIN AGYADAT
A pulcsi árát ne fizesd ki. A tanárnak nincs joga, hogy téged egy másik fél (tehát nem az iskola és nem is saját maga) felé kártérítésre kötelezzen.
Egyébként is a károkozás nem titeket, hanem szüleiteket érte. A szülőket kellene behívatnia az ofőnek EGYÜTT, és hármasban megbeszélniük, hogy ki kinek okozott kárt és melyik folt megy ki a pulcsiból, melyik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!