Felsőoktatásba jelentkez(het)nek kevésbé eszes, anyagokat nehezen megjegyző, néha lassabban kapcsoló diákok is? Nappalira, levelezőre, fiatal, v. középkorú - mindegy. Az a kérdés lehetnek-e erre "példák"? Ha igen, ők azok, akik rendre lemorzsolódnak?
Feltételezem valószínűleg nem pénzügy-számvitel, vagy nem mérnök képzésekre jelentkez(het)nek ők, hanem talán inkább humán, vagy pedagógiai szakokra.
De tudni nem tudom, ezért kérdem Tőletek, ismertek-e évfolyamtársaitok közül ilyen egyéneket (vagy múlt időben voltak-e ilyenek nálatok, a Ti képzéseiteken)?
Vajon van-e ilyen embereknek esélyük végig bent maradni? (Ha már nyilván nem is ők lesznek summa cum laude minősítésűek.)
Milyen az a "névtelen iskola"?? 😁
Én csak olyanokat ismerek, hogy szegedi, nyíregyi, soproni, egri, illetve a fővárosban meg egy rakat ismert nevű...
Nem tudom melyek lehetnek azok az országban, amiket utolsó szerinted "könnyebben" el lehetne végezni?
De én inkább arra kérdeztem rá, hogy például egy debrecenire, vagy egy sopronira jelentkezhetnek-e nehezebben anyagokat megjegyzők, kevésbé éles eszű (fiatal, idős, mindegy) hallgatók?
(Csak annyi lehet fix, hogy valószínű nem orvosi, vagy nem közgazdasági képzésekre jelentkezhetnek ezek közül többen.)
Furcsa, hogy kevés hozzászólás született eddig. Ez ennyire elképesztően ritka jelenség?
Kivétel nélkül mindenki könnyen tanul/memorizál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!