A tesitanárunk elmebeteg redszeresen üvöltözik és még egyéb normális emberre nem jellemző tulajdonságokat mutat.Megteheti hogy azért ad szaktanári figyelmeztetést(megtette) amiér köhögtem a 8 perc futás közben?
Inkább te szégyelld magad, 30-as. Ha olvastad volna, hogy miket írt másoknak a dagi, akkor mindjárt nem sajnálnád te sem.
Már a 27-es válasza is baromira szánalmas volt.
Nehogy már azok legyenek a "nyomik", meg a "kispöcsűek", akik nincsenek elhízva, hanem egészséges testalkatuk van és normális testnevelés órákon akarnak részt venni!
Nevetséges, hogy már egy tanítási órát sem lehet megtartani, nehogy valamelyik kövér gyerek panaszt tegyen. :D
Mégis miért kellene NEKEM magamat? Én ugyan nem tudom hogy mi folyt itt le, de aki ilyen lekezelően, dehumanizálóan fogalmaz másokról az ne csodálkozzon hogy a kipécézett csoport felkapja a vizet rá.
A másik meg az hogy a 27-es igenis egy valid érvet hozott fel. Ha annyira nagy sportos szuperman vagy akkor miért nem mész el mondjuk edzőterembe vagy sportversenyekte, vetélkedőkre? Miért a mindenkinek kötelezően előírt testnevelés órákon menőzöl? Ahová olyan fiatalokat is bekényszerítenek akiket egyáltalán nem érdekli a testmozgás, sport és csak kínszenvedés neki az a 45 perc.
"Nem szégyenled magad, 29-es?"
"ezért tart itt az ország meg az emberiség ahol tart."
Például azért kellene szégyellned magad, mert ilyeneket írsz más embereknek.
Az általam leoltott dagi gyakorlatilag más emberek halálát kívánta azokban a válaszaiban, amiket már kitöröltek. Ezek után meg még csodálkozik, ha nem kedveli őt a többi ember. :D
Valójában nem gyűlölök minden túlsúlyos embert, de ettől függetlenül baromira gusztustalan lenne az, ha testnevelés órán a többi gyerek nem futhatna, csak azért, mert néhány daginak nincs ahhoz kedve.
A tanárok továbbra is jól teszik, hogy megtartják az óráikat, az meg nagy szerencse, hogy néhány lusta, kövér gyerek miatt nem fogják betiltani a futást egy iskolában sem.
"Miért a mindenkinek kötelezően előírt testnevelés órákon menőzöl?"
Nem menőzik senki. Testnevelés órán ugyanúgy elő van írva az, hogy milyen feladatokat kell végezniük a diákoknak, mint minden más tanórán. Ebbe pedig a futás is beletartozik és ez nem véletlenül van így.
"Ahová olyan fiatalokat is bekényszerítenek akiket egyáltalán nem érdekli a testmozgás, sport és csak kínszenvedés neki az a 45 perc."
Ennyi erővel szinte mindenkinek van olyan tantárgya, amit nem kedvel. De attól még dolgozni kell az órákon.
Én például énekelni nem szerettem és nem is tudtam soha, mégsem háborogtam azon, hogy ének órák is vannak az iskolákban, meg nem kívántam a halálát azoknak, akik szeretik ezt a tantárgyat.
"Én ugyan nem tudom hogy mi folyt itt le, de aki ilyen lekezelően, dehumanizálóan fogalmaz másokról az ne csodálkozzon hogy a kipécézett csoport felkapja a vizet rá."
Na, ezen már tényleg csak röhögni tudok.
Pont a 27-es kezdett el kötekedni és undorító stílusban írni a normális testalkatú, sportolni szerető emberekről.
Nem a kövérség a legnagyobb probléma az ilyen emberekkel (pedig már magában is épp elég nagy baj lenne). :D
Aki asztmás, vagy más egészségügyi probléma miatt nem tud úgy teljesíteni a testnevelés órán, mint a többi tanuló, az kap róla orvosi igazolást és úgy elég a maga szintjének megfelelően teljesítenie.
Az viszont senkit nem jogosít fel a gyakorlatok kihagyására, hogy ő nem szeret futni, meg hogy nincs kedve hozzá, mert hát ő kövér. :D
Azon gyakorlatilag mindenki hisztizhetne, hogy nem egyformák az emberek, de a dolgok szerencsére nem így működnek. Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy időnként olyan feladatokat is kapunk, amiket nem szeretünk és amikben nem vagyunk jók. Ez vonatkozik azokra is, akik futni nem szeretnek, azokra is, akik énekelni nem szeretnek, meg mindenki másra is.
Én sem hagyhattam ki az énekórákat soha, hiába nincsen szép hangom és hiába utáltam mindig is az egészet. Ugyanígy más tanórákat sincs joga ellógni senkinek.
Ha pedig a kövérek miatt nem futhatnának a sportos osztálytársaik sem, az pofátlanság lenne, pont ugyanúgy, mint ha például miattam nem énekelhettek volna más gyerekek ének órán az iskolában.
Egyedül annyi a különbség, hogy én nem vártam el a tehetséges osztálytársaimtól éneken, hogy miattam szívjanak, egyes dagiknak viszont nem sikerült ehhez hasonló értelmi szintre eljutniuk (pedig jó lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!