A tesitanárunk elmebeteg redszeresen üvöltözik és még
egyéb normális emberre nem jellemző tulajdonságokat
mutat.Megteheti hogy azért ad szaktanári
figyelmeztetést(megtette) amiér köhögtem a 8 perc futás
közben?
"Igen az olyanokat akik ilyen alkattal edzők vagy tesi tanárok,és osszák az eszet és ócsárolják a diákokat."
Arról már szó esett, hogy a legtöbb esetben nem ok nélkül szíd a tanár egyes diákokat.
Sokszor a tanulókkal is vannak problémák.
"De mindegy továbbra se legyen edzetlen ember, edző vagy tesi tanár."
Jobb lenne, ha így lenne, de így is pedagógushiány van.
De tényleg felesleges nagyon belemenni ebbe a témába. Szép napot.
2023. febr. 24. 13:45
22/40 anonim válasza:
A tesitanárt tanárnak nevezni,olyan mint a fogorvost orvosnak hívni.
2023. febr. 24. 14:05
23/40 anonim válasza:
Tesitanárból is hiány van, akkor is, ha te nem tartod őket tanároknak. (Pedig azok.)
2023. febr. 24. 14:07
24/40 anonim válasza:
Így van a tesi tanár is tanár,a fogorvos is orvos.
A csontkovács is kovács.
2023. febr. 24. 14:12
25/40 anonim válasza:
"Így van a tesi tanár is tanár"
Igen, pontosan így van.
2023. febr. 24. 14:17
26/40 anonim válasza:
Nem tehetné meg, de ilyesmit gyakran megtesznek
Mehetsz az igazgatóhoz, de a tanárhiány miatt úgyse rúgják ki, és így csak még jobban fog szívatni.
Szóval ezt most nagyon be*zoptad, nem tudsz mit csinálni...
De amúgy a válaszolók hogy a francba jutottak el addig, hogy kovács-e a csontkovács?🤣
2023. febr. 24. 22:32
27/40 anonim válasza:
Fúúúú. Nem tudom mit pattognak itt ezek a kispöcsök hogy jól teszi a tanár hogy egész órán futtatja őket és hogy ezzel miért értenek egyet sokan, de én utáltam mint a xart! Az ilyen majmok után kutyákat kéne ereszteni oszt akkor futhat a boldugulásig. Azt nem értem hogy miért jó nektek az hogy aki nem tud jól futni vagy túlsúlyos azt kínozzák ilyen xarokkal. Miért nem takarodtok el az edzőterembe, futószalagra ha ennyire jó nektek a futás? Ja és képzeljétek, focizni sem szeret minden gyerek 😱😱😱, tudom, borzasztó.
2023. febr. 28. 12:46
28/40 anonim válasza:
Márpedig jól teszi a tanár, hogy megtartja normálisan az órákat, hiába nem tetszik ez a sok lusta, dagadt, pofátlan, kispöcsű kölyöknek. :DD
2023. febr. 28. 15:56
29/40 anonim válasza:
30-as, te nem csak dagadt vagy, hanem még elmebeteg is.
Remélem, hogy még a szart is ki fogják futtatni belőled is, meg a nyomorék, zsírdisznó kölykeidből is. :DD
Akkor aztán lesz majd visítás, pont, mint egy igazi disznóvágáson! :D
És nehogy azt hidd, hogy bárki is sajnálni fogja a nyomorék fajtádat. ;)
2023. febr. 28. 17:43
30/40 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen patkány módon, undorítóan fogalmazni a túlsúlyos emberekről??? Nem szégyenled magad, 29-es? És aki mondjuk valamiyen betegség miatt, hormonzavar miatt túlsúlyos az is dögöljön meg? Rossz végignézni ezen a kommentszekción, az ilyenek miatt lesznek az anorexiásak meg öngyilkosok. Az eszem megáll komolyan mondom, ezért tart itt az ország meg az emberiség ahol tart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!