Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tesitanárunk elmebeteg...

A tesitanárunk elmebeteg redszeresen üvöltözik és még egyéb normális emberre nem jellemző tulajdonságokat mutat.Megteheti hogy azért ad szaktanári figyelmeztetést(megtette) amiér köhögtem a 8 perc futás közben?

Figyelt kérdés

2023. febr. 23. 20:29
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
55%

#8.: A tanárnak pont az a dolga, hogy rendesen megtartsa az órát..

Igen az a dolga hogy megtartsa. Jól mondod. Amibe beletartozik az hogy a gyakorlatokat bemutassa,és a gyakorlati hibákat a diákoknál korrigálja ha rossz,nehogy sérülés keletkezzen. Nem csak egész órán kardió mozgásokat végeztetni,és ülve pofázni. Tisztában lenni a sportpedagógiával,és az anatómiával,edzés elmélettel.

De a legtöbb tesi tanár valóban elhízott,és a gyakorlatokat sem tudja bemutatni. A fizikai felmérőn ( ha lenne ) akkor tuti mind kibukna.

De nyilván ebben sincs igazam,és a tesi tanárok jelentős része fitt és sportos...

A terembe is sokszor lejönnek ,de az ilyeneken csak röhögünk. Van aki annyira elhízott hogy megmozdulni sem bír. Persze ilyenkor mi vagyunk a koxos barmok hogy lenézük őket.. Nem,csak példát kell mutatni nem elhízni és fittnek kell lenni X akárhány évesen is, ha ezt a pályát választottam.

Amúgy pont testnevelő/edző szakon végeztem, tehát biztosan mondhatom hogy ilyenekből már nem lehet sem edző sem tanár,mert hálaistennek már van gyakorlati alkalmassági..

Vagy szerinted ki a jó tesi tanár?

2023. febr. 24. 12:10
 12/40 anonim ***** válasza:
60%

#11.: Az elő van írva a tantervben, hogy milyen feladatokat kell végeztetnie a diákokkal a tanárnak. Ez vonatkozik a testnevelésre és minden más tantárgyra is.

A tantervnek pedig része a kardió mozgás, így nemcsak hogy joga van a tanárnak ilyen órát tartani, hanem kötelessége is.

Az meg igaz, hogy vannak elhízott, egészségtelen életmódot folytató testnevelők is, de attól még ők is tarthatnak tisztességes órákat.

Ha pedig egyes diákok röhögnek a tanáraikon és tiszteletlenek velük, a feladatokat meg nem hajlandóak normálisan elvégezni, akkor nem kell csodálkozni, ha a tanár sem lesz jófej velük.

Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten is.

2023. febr. 24. 12:20
 13/40 anonim ***** válasza:
39%

Bocs de nem fogok ezen vitázni... Már rég nem vagyok diák,sőt már az adott testnevelő/edző szakmában dolgozom. De továbbra is azt mondom az ilyeneken röhögni lehet.

Ha neked az a tisztességes óra hogy a tanár nem mutatja be a gyakorlatot,vagy nem korrigálja a helytelen kivitelezést,vagy a megfelelő egészségügyi ellátással nincs tisztában akár egy rándulás esetén, vagy a vércukor drasztikus leesésénél. Akkor csak gratulálni tudok. Akinek meg olyan betegsége van hogy nem végezhet intenzív kardió mozgást,azt nem futattjuk egész órán.

De nyilván alkalmazzunk ilyen tanárokat edzőket. Hátha a te vagy más gyereke is majd sérüléssel végzi..

2023. febr. 24. 12:31
 14/40 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy meg kíváncsi vagyok egy 100-120 kilós tanár hogy mutat be egy 64 üteműt vagy esetleg egy saját testsúlyos húzódzkodást.. De nyilván te tudod ezeket. 😏😏
2023. febr. 24. 12:36
 15/40 anonim ***** válasza:
55%

#13.

Bocs, de én sem fogok ezen vitatkozni.

Sehol nem volt szó arról, hogy a leírásban szereplő tanár nem mutatja be normálisan a gyakorlatokat és arról sem írtak sehol, hogy olyan gyerekkel végeztetett kardió mozgást, akinek nem lehetne.

A futás a tanterv része, akkor is, ha egyes lusta kölyköknek ez nem tetszik. Akik nincsenek egészségügyi ok miatt felmentve, azoknak bizony futni is kell. Ez van.

2023. febr. 24. 12:37
 16/40 anonim ***** válasza:
20%

#15 amúgy a több profilos le fel pontozást a gyk tiltja,csak szólok.

Attól hogy másokat lepontozol magadat meg fel még nem leszel az igazság bajnoka. Mr testnevelő tanár..

Te írtad hogy egy elhízott tanár is tarthat tisztességes órákat,na várom elméleted hogy hogyan mutat be gyakorlatokat?

Tudod te: Gyűrű,korlát,szekrényugrás had ne soroljam,edzőként úgy is tudod. 😂😂

2023. febr. 24. 12:47
 17/40 anonim ***** válasza:
51%

#16.

Attól még, hogy a többi testnevelőtanáron/edzőn gúnyolódsz és mindenkit szídsz, meg gyanúsítgatsz magad körül, nem leszel jobb a szakmádban és nem is lesz igazad.

Habár nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy te nem edző vagy, hanem egy lusta gyerek. :D

De ha tényleg ezen a területen dolgozol, tudhatnád, hogy egy enyhén túlsúlyos embernek is lehet átlagos fizikuma. Nekem még általános iskolában volt túlsúlyos testnevelőtanárnőm, aki mindig bemutatta a gyakorlatokat. Úgyhogy ennyit erről.

2023. febr. 24. 13:04
 18/40 anonim ***** válasza:
7%

"tényleg ezen a területen dolgozol, tudhatnád, hogy egy enyhén túlsúlyos embernek is lehet átlagos fizikuma"

- Annak a neve Skinny Fat alkat. De ezt is jól tudod..

2023. febr. 24. 13:24
 19/40 anonim ***** válasza:
61%

Privátban nem levelezek, személyeskedésre meg nincs szükségem.

Én magam nem vagyok edző és nem is állítottam ezt magamról sehol.

"A terembe is sokszor lejönnek ,de az ilyeneken csak röhögünk. Van aki annyira elhízott hogy megmozdulni sem bír. Persze ilyenkor mi vagyunk a koxos barmok hogy lenézük őket."

A te részedről viszont elég gáz hozzáállás az, hogy edzőként más embereken röhögsz és lenézed azokat, akik kevésbé fittek, mint te, de változtatni próbálnak ezen.

Úgy néz ki, hogy tényleg nincs min vitatkoznunk. Szia.

2023. febr. 24. 13:30
 20/40 anonim ***** válasza:
63%

"terembe is sokszor lejönnek ,de az ilyeneken csak röhögünk. Van aki annyira elhízott hogy megmozdulni sem bír. Persze ilyenkor mi vagyunk a koxos barmok hogy lenézük őket."

- Igen az olyanokat akik ilyen alkattal edzők vagy tesi tanárok,és osszák az eszet és ócsárolják a diákokat. És véletlenül sem a kezdő sportolókat nézük le. Azoknak készségesen segíteni kell.

De mindegy továbbra se legyen edzetlen ember, edző vagy tesi tanár. Ennyi.

További szép napot neked is. Nem szeretnék ebbe belemenni nincs értelme..

2023. febr. 24. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!