Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A gyerekem zaklatják, mi a...

A gyerekem zaklatják, mi a következménye, ha megpofozom más gyerekét?

Figyelt kérdés
Semmi más megoldást nem találok, ofővel, igazgatóval beszéltem, hogy a gyerekem olyan szinten zaklatják az osztálytársai, hogy kórházba került veseelégtelenség miatt, stressz következtében. Az osztálytársai nem állnak le, senki nem segít. Ezt a 3 lányt le akarom pofozni az iskolában. Milyen következménye lehet?
2023. febr. 18. 21:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne elbeszélgetni a lányok szüleivel. Annó velem is ez történt, csak én voltama csúfoló. Apámtól egy hatalmas nagy pofont kaptam utána, na utána már nem piszkáltam. Mivel lányokról van szó, valszeg itt nem lesznek pofonok, de a normális szülők valahogy szankcionálják ilyenkor a gyereket.
2023. febr. 23. 19:08
 32/33 anonim ***** válasza:
77%
Ez általános vagy középiskola? Általános minden faluban van, és azt sem hiszem el, hogy 40 km-re van a legközelebbi másik középiskola. Melyik ez a környék?
2023. márc. 1. 07:27
 33/33 anonim ***** válasza:
Normális iskolában az ilyen szekáló gyerekeket kirúgják. Legalábbis így kéne lennie. A szülőkkel tényleg beszélhetnél. De normálisan. Nem mindig egy bunkó az, akinek a gyereke vmiért bunkó az osztálytársával. Ha nem segít, akkor másik suli. Vagy a gyerek "kiképzése". Elég ha az egyik zaklatót jól pofánveri, vagy az egyikbe mondjuk beleállít egy ceruzát. Persze őt fogják elővenni a tanárok (ilyen világban élünk), de garantált h utána leszállnak róla.
aug. 18. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!