Lesz valami következménye annak, hogy Neptunban nem fizetem be a tartozást?
Figyelt kérdés
Már rég kiiratkoztam, most meg csesztetnek emailben, hogy 2 évvel ezelött nem fizettem be valami regisztrációs díj elmulasztását. 2000 forint.
Bankkártyáról meg be sem tudom fizetni, mert valami egyetemi gyűjtőszámláról kell, ami nekem meg már érvénytelen, mert megszűnt a jogviszonyom is.
Most ha nem fizetem be, akkor mi lesz? Rámküldik a rendőröket?
2021. nov. 3. 22:52
1/6 anonim válasza:
Rendőröket nem, de előbb utóbb kamatos kamat stb, végrehajtás. Szóval hívd fel az egyetemet, és kérdezd meg h kp-ban vagy utalva nem tudod e rendezni.
2/6 anonim válasza:
Mi lenne, ha az egyetemnek írnál, hogy mi a nyavaja van??
Ha be kell fizetni akkor mondják meg hogy hogyan, ha így már tárgytalan akkor meg azzal kezdjenek valamit, hogy ne küldözgessenek folyamatosan emailt.
3/6 anonim válasza:
Mondjuk azt nem tudom hogy szűnt meg a jogviszonyod, ha van tartozásod... Tényleg kérdezd az egyetemet
4/6 anonim válasza:
Gyűjtőszámlára bármikor utalhatsz, neptun kód alapján be tudnak azonosítani a kiiratkozás után évekkel is.
5/6 A kérdező kommentje:
Mert ha 3 félévet passzívan töltök, akkor megszűnik
2021. nov. 4. 10:08
6/6 anonim válasza:
Gyűjtőszámlára utalj pénzt és a neptunban fizesd be jobb ha minél hamarabb befizeted mert bíróság lehet a vége engem passzív félév alatt rúgták ki mert nem fizettem ki a kredit büntetést időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!