Hol van a csúsztatás a B. Zsolt sztoriban... Melyik törvény engedi meg, hogy nevelési viszonyban álló tanár 15 éves diákjával szexeljen?
Hol, mikor maradhattam ki a törvénymódosításból, ami ezt lehetővé teszi?
Hogyan hivatkozhat b.zsolt egy akármilyen pedagógus szakszervezetre, ami egy esetleges perben mögötte állna/állhatna?
"amikor senki nem látja" vs. "4 ember szava a 2 ellen eleve nyert ügy"
Hi, itt most 4-en mondjuk, hogy h*lye vagy... szóval..
"És bármelyik más oktatási intézmény vezetője megtalálhatja rá az okot hogy ne vegye fel dolgozójának, vagyis ne alkalmazza.
Természetesen egy normális erkölcsű országról beszélek...
Én Magyarországot nem tartom ilyennek Ez az én saját véleményem ezt se tiltja a törvény, hogy én így vélekedjek. Véleményem szerint ez az ország 2010 óta erkölcsileg zuhanórepülésben van...."
. Kirúgták, mégis mit szeretnél még?
Nem tanította, nem nevelte!
Másik iskolába járt a fiú, akkor még ő is ott tartott filmklubot, valóban ott ismerte meg. De csak akkor kezdett vele kapcsolatot, amikor már nem járt oda a srác és elmúlt 14 éves.
Egyébként nem is tanár, hanem ped.asszisztens.
Tanár vagy pedagógiai asszisztens ebből a szempontból mindegy fennáll a nevelői viszony..
A függőség valamilyen szinten
De ha jól tudom, A tanár ezt egy másik intézményben, ill. Tanári mivoltában propagálta, úgymond reklámozta, de min. dicsekedett vele... Nagy nyilvánosság elé tárta. Ez már önmagában egy beteg lélekre vall. Ez az ember valahol teljesen elrugaszkodott a valóságtól a normalitás től.
"Tanár vagy pedagógiai asszisztens ebből a szempontból mindegy fennáll a nevelői viszony."
Ez igaz, de fogalmazzunk pontosan, mert sok helyen már megy a hőbörgés, hogy "ezek a tanárok tüntetnek magasabb bérért". Szóval benne van a politika is már rendesen.
Gyomorforgató, milyen szinten "érzékenyítenek" minket a beteg, aberrált viselkedés elviselésére. Mert ő ebeofil. Kikéri magának, és feljelentéssel fenyeget, aki pedofilt mond rá. Sőt, az azóta törölt videóiban öngyilkosságra biztatta a kiskorú nézőit, az iskolában kéretlen szexuális felvilágosítást tartott, de csak a férfi-férfivel aktusra tért ki. Az iskola igazgatónője már szeptemberben figyelmeztette, ugyanis kirúgni nem tudta, mert akkor ez a "személy" a diszkrimináció kártyát azonnal előkapta volna, ugyanis ő meleg.
Szép új világ!
18# nem unod már? az állatvilágban sincs ebeofilia vagy mi.. teljesen természetes dolog az ha ivarérett állatok felizgulhatnak egymásra
persze ettől nem kell lefeküdni vele, de nem természetellenes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!