Iskolai problémák, mit tudnék tenni?
16/L
Röviden annyi hogy nem érzem jól magam az iskolában. Mindenki annyira különbözik tőlem. Hangosak, trágár szavakat használnak, mindwnki tiszteletlen eggyes tanárokkal, és osztálytársainkal szemben. E miatt már a gimi kezdete óta csendben ültem a padban, s ez vezetett ahhoz hogy már nyilvánosan kibeszélnek. Pedig nem tettem semmi rosszat. Viccet csinálnak belőlem, hülyének néznek. Egy két olyan osztálytársam van akikkel el tudnék beszélgetni, d enekik is ki van alakítva a kis baráti körük amiben én nem vagyok benne. Minden reggel hányimger gyötör mert nem akarok bemenni, közöttük lenni. Néha csak beülök a wc-be és becsöngetésig sírok. Nem akarom ezt, de a szüleimnek nem szeretnék szólni. Valószínüleg csak olyat javasolnának hogy beszéljek a tanárral, vagy az osztállyal. De nem tudok. Nem tudok megszólalni, beszészélni velük, a "vicces" ki beszólásaikon is csak mosolygok, és egy "Igennel" le is zárom. Barátaim régebről nincsenek. Legalábbisolyanok akiknek ezt elmondhatom. Így kérlek, segítsetek, mit csináljak? Előre is köszönök minden választ!
Vagy válts iskolát - minden gond nélkül megteheted ha van a közelben gimi, vagy keress iskolán kívül olyan társaságot akikkel viszont jól érzed magad és a velük töltött idő, a közös tevékenység feledtetni tudja az iskolai napokat!
ha ennyire nem érzed jól magad abban a közösségben akkor vagy a közösséget kell lecserélned, vagy tenni mellé egy másikat amiben meg jól érzed magad és így már kevésbé lenne zavaró hogy a suliban meg nem.
Nem kell mindenkinek jól éreznie magát abban az iskolában, lehet, hogy neked egy másik lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!