Mennyire gyakori hogy emlékszik valaki a tanárai nevére?
Figyelt kérdés
Egy párat tudnék csak felidézni ha nagyon megerőltetném a memóriámat.2023. febr. 10. 16:28
11/17 anonim válasza:
Nemrég jöttem rá, hogy az emberek úgy általában alig emlékeznek az életükre. Mintha egy hard drive lenne az agyuk, ami időnként törlődik.
Én emlékszem alsós-felsős tanárok teljes nevére, emlékszem az osztálytársaiméra, ki mikor jött, mikor ment, mikor bukott, melyik teremben hol ültek órán. Néha nagyon rossz, mikor egyedül vagy az emlékeiddel.
12/17 anonim válasza:
A konkrét neveikre nem emlékszem, csak arra, ahogy hívtuk őket. Pl. a kémiatanárnő volt a Sátán, az angolos a Bosszúálló stb stb de hogy mi a hivatalos nevük, fogalmam sincs.
13/17 anonim válasza:
Én soknak akkor se tudtam a nevét, amikor még tanított.
14/17 anonim válasza:
Soknak az arcára se emlékszek.
15/17 veterán vas válasza:
Előkeresed az érettségi tabló fotóját és tanulmányozod. ;)
16/17 anonim válasza:
Gimibol emlékszek azokra akik tanitottak, meg még az ismerőseim facebookon, a legtöbb így ha nem is emlékeznek csak az egyik nevukre megtudnam őket keresni, általánosbol senkire kb
17/17 gungasam válasza:
Vannak felejthető emberek...és vannak felejthetetlenek. Sajnos már a felejthetetlenek is kezdenek felejtődni, így 70 től. Néhány nagyon jó ember tanáromra emlékszem névről is, de erőlködnöm kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!