Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire gyakori hogy emlékszi...

Mennyire gyakori hogy emlékszik valaki a tanárai nevére?

Figyelt kérdés
Egy párat tudnék csak felidézni ha nagyon megerőltetném a memóriámat.

2023. febr. 10. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

Nemrég jöttem rá, hogy az emberek úgy általában alig emlékeznek az életükre. Mintha egy hard drive lenne az agyuk, ami időnként törlődik.

Én emlékszem alsós-felsős tanárok teljes nevére, emlékszem az osztálytársaiméra, ki mikor jött, mikor ment, mikor bukott, melyik teremben hol ültek órán. Néha nagyon rossz, mikor egyedül vagy az emlékeiddel.

2023. febr. 10. 22:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A konkrét neveikre nem emlékszem, csak arra, ahogy hívtuk őket. Pl. a kémiatanárnő volt a Sátán, az angolos a Bosszúálló stb stb de hogy mi a hivatalos nevük, fogalmam sincs.
2023. febr. 11. 00:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én soknak akkor se tudtam a nevét, amikor még tanított.
2023. febr. 11. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Soknak az arcára se emlékszek.
2023. febr. 12. 18:04
 15/17 veterán vas ***** válasza:
Előkeresed az érettségi tabló fotóját és tanulmányozod. ;)
2023. márc. 1. 11:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Gimibol emlékszek azokra akik tanitottak, meg még az ismerőseim facebookon, a legtöbb így ha nem is emlékeznek csak az egyik nevukre megtudnam őket keresni, általánosbol senkire kb
2023. ápr. 1. 09:23
 17/17 gungasam ***** válasza:
Vannak felejthető emberek...és vannak felejthetetlenek. Sajnos már a felejthetetlenek is kezdenek felejtődni, így 70 től. Néhány nagyon jó ember tanáromra emlékszem névről is, de erőlködnöm kell hozzá.
2023. okt. 8. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!