Valaki emlékszik még ilyenekre?
Sziasztok!
Nosztalgikus hangulatban voltam valamelyik nap, és már az időmúlásával én is felejtek, ezért azért szeretném kérdezni, hogy ti mikre emlékeztek gyerekkorotokból?
Pl: Ahányszor megtekered az alma szárát annyi idős
Remélem értitek
Vagy a másik ha van egy szempilla rajtad, fogd meg, kívánj egyet!
Légyszi ne nézzetek hülyének!😁
A kihullott szempillát be kell dugni a blúzod/pulcsid alá, mert akkor szerencséd lesz.
Ha beütöd a könyököd váratlan vendéged jön - de csak ha nem fogod meg a sajgó könyököd!
-Százszorszép szirmait tépkedve meghatározni, hogy a kiszemelted szeret-e; "szeret - nem szeret" formájában.
-Ha fordítva vetted fel a ruhád, a küszöbön állva kell újra felvenned, immáron jól, és ez szerencsét hoz.
-Sárga kocsi esetén fel voltál arra hatalmazva, hogy a hozzád közelebb álló valakit vállon csapd, miközben "sárga kocsiii!"-t kiáltasz.
-Nem tudom, honnan jött, de általánosban, ahányszor méhet láttunk, mindig úgy tudattuk egymással, hogy "megjött Pistike".
-Ha pénzérmét találsz, köpd le mindkét oldalát és mondd: "anyád, apád idejöjjön!".
-Ha valakivel teljesen egyszerre mondtál valamit, majd egyikőtök közölte azt, hogy "jinx" (dzsinx-ként ejtve) egyikőtök sem szólalhatott meg. Ha mégis megtette, vesztett.
-Ki pukizott? -Az, akinek piros a tenyere.
Aki megnézi a tenyerét, arra fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!