Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Végzős vagyok és gőzöm sincs...

Végzős vagyok és gőzöm sincs hova menjek tovább tanulni érettségi után. más is van ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 15:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%

"Milyen tantárgyak érdekelnek?"

Semmi xd

Na, így termelődnek ki a FIDESZ szavazók :)

2023. jan. 31. 21:46
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a kérdezőt összegezve a 2-es válasz alapján:

Nem hajlandó semmit komolyan venni, mivel még 2 hete van beadni a jelentkezést, de leszarja. Nem érdekli semmi, magyarul csak beül melegedni az órákra, és átcsúszik egy kettessel. Olyan munkát akar, ahol otthon ülhet egész nap a gép előtt.

Ahaaaa, ezt úgy hívják, hogy lusta dög.

2023. jan. 31. 21:57
 13/31 A kérdező kommentje:

"Na, így termelődnek ki a FIDESZ szavazók :)"

nagyon mellélőttél mivel lexarom a politikát

2023. jan. 31. 22:06
 14/31 A kérdező kommentje:

"ezt úgy hívják, hogy lusta dög"

szerintem csak irigykedsz xd

2023. jan. 31. 22:07
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

szerintem csak irigykedsz xd

Mire?:D

Én egyetemre járok, lesz munkám, és érdekelnek dolgok.

2023. jan. 31. 22:20
 16/31 anonim ***** válasza:
irány a gyár
2023. febr. 1. 07:39
 17/31 anonim ***** válasza:

10-es: nem hiszem, hogy felsőoktatásra gondolt, csak bármit szeretne tanulni, valamilyen szakmát. Csak nem értem, hogy lehet az, hogy valakit semmi nem érdekel. A természet csak érdekli, a fák, a növények. Vagy az emberi természet, már az ember maga, hogyan épül fel, az egy csoda, hogy két láthatatlan sejtből létrejön egy ember. Ilyesmikbe nem szoktál belegondolni? Küldök ennek ellenére egy listát a szakmákról, válassz egy szimpatikusat, de ne a pénz motiváljon, hanem ahol el tudod magad képzelni. A szüleid mivel foglalkoznak? Ők sem szeretik a munkájukat? Mert ha szeretnék, te sem lennél ilyen közömbös a foglalkozásokkal szemben. Nekem mindig azt mondták, három terület van, ami biztosan mindig tud munkát adni: a posta, az egészségügy és a MÁV.

[link]

2023. febr. 2. 17:52
 18/31 A kérdező kommentje:

" hogy lehet az, hogy valakit semmi nem érdekel."

azt kérdezte valaki hogy milyen TANTÁRGYAK érdekelnek. és ha az összes tanár seggfej akkor nem csoda hogy egyik sem érdekel

2023. febr. 2. 17:59
 19/31 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy az egyetemen nem popófejek a tanárok?
2023. febr. 2. 18:45
 20/31 A kérdező kommentje:
olyat sehol nem írtam hogy nem gondolom azt. de egy érettségi önmagában mire elég? max arra hogy kitöröljem vele a seggem
2023. febr. 2. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!