Végzős vagyok és gőzöm sincs hova menjek tovább tanulni érettségi után. más is van ilyen helyzetben?
"Milyen tantárgyak érdekelnek?"
Semmi xd
Na, így termelődnek ki a FIDESZ szavazók :)
Szóval a kérdezőt összegezve a 2-es válasz alapján:
Nem hajlandó semmit komolyan venni, mivel még 2 hete van beadni a jelentkezést, de leszarja. Nem érdekli semmi, magyarul csak beül melegedni az órákra, és átcsúszik egy kettessel. Olyan munkát akar, ahol otthon ülhet egész nap a gép előtt.
Ahaaaa, ezt úgy hívják, hogy lusta dög.
"Na, így termelődnek ki a FIDESZ szavazók :)"
nagyon mellélőttél mivel lexarom a politikát
"ezt úgy hívják, hogy lusta dög"
szerintem csak irigykedsz xd
szerintem csak irigykedsz xd
Mire?:D
Én egyetemre járok, lesz munkám, és érdekelnek dolgok.
10-es: nem hiszem, hogy felsőoktatásra gondolt, csak bármit szeretne tanulni, valamilyen szakmát. Csak nem értem, hogy lehet az, hogy valakit semmi nem érdekel. A természet csak érdekli, a fák, a növények. Vagy az emberi természet, már az ember maga, hogyan épül fel, az egy csoda, hogy két láthatatlan sejtből létrejön egy ember. Ilyesmikbe nem szoktál belegondolni? Küldök ennek ellenére egy listát a szakmákról, válassz egy szimpatikusat, de ne a pénz motiváljon, hanem ahol el tudod magad képzelni. A szüleid mivel foglalkoznak? Ők sem szeretik a munkájukat? Mert ha szeretnék, te sem lennél ilyen közömbös a foglalkozásokkal szemben. Nekem mindig azt mondták, három terület van, ami biztosan mindig tud munkát adni: a posta, az egészségügy és a MÁV.
" hogy lehet az, hogy valakit semmi nem érdekel."
azt kérdezte valaki hogy milyen TANTÁRGYAK érdekelnek. és ha az összes tanár seggfej akkor nem csoda hogy egyik sem érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!