12 edikes vagyok. Ha 1 max 2 emberen kívül nem tudok beszélgetni az osztályba de velük sem mindig akkor az milyen? Mert egyébként jól el tudok lenni magamba, de mi a véleményetek erről? Van aki szintén általában egyedül van?
Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 21:19
1/9 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nem tudsz velük beszélgetni? Nem találtok közös témát, vagy nem hajlandók veled szóba állni? Mert azért nagyon nem ugyanaz a kettő...
2/9 anonim válasza:
én egyedül érzem a legjobban magam.
3/9 anonim válasza:
Én ilyen voltam az iskolában, kibírtam. Munkahelyen is ilyen vagyok, ezt is kibírom.
4/9 anonim válasza:
Próbáld meg fejleszteni magad szociális képességek terén, mármint konkrétan írd le egy lapra, füzetbe (tökmindegy mibe), hogy miért nem tudsz elbeszélgetni a többiekkel és a stb.. . Rengeteg social skillel kapcsolatos könyv és videó van YouTube-on, amit ha használsz bárkivel eltudsz beszélgetni (ha tudsz egy kicsit angolul, akkor az önfejlesztés (self-improvement ) olyan lesz, mint a Szent Grál ), nyilván ahhoz, hogy alakíts magadon időre van szükséged, úgyhogy vágj bele minél hamarabb.
Ha pedig már megnéztél 1-2-őt használd is őket, mert gyakorlat nélkül nem ér semmit az egész!
5/9 anonim válasza:
"akkor az milyen?"
Ha neked ez jó akkor jó, ha nem akkor nem jó xd
6/9 anonim válasza:
Én is 12-es vagyok, egy srác van akivel elbeszélgetek, aki mellettem ül. Az osztálytársaim nagy részével csak pár szót váltottam a 4 év alatt. De amilyenek, nem is baj. Az a baj, hogy az osztályon kívül se tudok beszélgetni senkivel, mert nincsenek barátaim:/
7/9 anonim válasza:
"akkor az milyen?"
Kérdezd meg magadtól
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 🙂
2023. jan. 29. 10:28
9/9 anonim válasza:
Háát nem tudom, én elég sz*rul érezném magam, ha az osztályom 90%-a a létezésemről sem tudna xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!