Hogyan találjam meg a neten?
Figyelt kérdés
Sziasztok,van egy srác a suliban aki eléggé bejön nekem viszont semmit nem tudok róla,azt se hogy hanyadikos,a nevét sem se semmit.Segítsetek kérlek,hogy találjam meg őt a neten?2023. jan. 28. 16:55
1/6 anonim válasza:
Keresgélj az iskolatársaid ismerősei között, hátha ráakadsz. :D
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hát eddig is azt csináltam,de semmi eddig:(
2023. jan. 28. 16:57
3/6 anonim válasza:
Akikkel együtt szokott lógni ismered valamelyiket? Valamelyik osztálytársát esetleg? Ha a 2 közül megvan valamelyik akkor nézd meg a profil képén a like-ok között. Tuti ott kell legyen.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos egyiket sem ismerem:(
2023. jan. 28. 18:00
5/6 anonim válasza:
Adj át neki egy levelet neked valami elérhetőségeddel , és ha akarja, majd ő keres. Csak nemtom, először mondjuk vaalami alternatív emailcímet adj meg, biztos ami biztos, mondjuk, ha aranyosnak látszik, akkor az tök jó.
6/6 anonim válasza:
előbb derítsd ki melyik osztályba jár.
én simán meg szoktam találni olyanokat is, akiket csak láttam valahol és tudom, hol tanul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!