Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy találjak meg egy embert...

Hogy találjak meg egy embert neten?

Figyelt kérdés
A barcanoticias.blog.hu oldalon volt egy felhasználó, akivel jo volt a kapcsolatom, legtöbbször egyetértettünk, csak sajnos már nem ír a blogra nem tudom mióta, és 2 hónapja nem válaszol e-mailre. Azokat az információkat tudom róla, amiket a google+ adatlapjan találtam, az ott talált nevet beírtam Facebookra, de nem találtam olyan nevű embert! tudom meg! hogy hova járt egyetemre, hol dolgozik, de ezzel nem megyek sokra, telefonszámot vagy mas elérhetőséget nem tudok az e-mailen kívül, ezt szeretném megtudni. Ha ez fontos információ: azt sem tudom, hol tartózkodik, mert nem született magyar, csak most itt el, de valamikor visszautazott Brazíliába (ott született), meg van, hogy épp Barcelonában lakik, azt ezt a 3-at váltogatja. Na a lényeg: Hol tudom név (vagy bármilyen mas említett adat) alapjan megtalálni egy ember telefonszámát vagy bármilyen elerhetoseget? Előre is köszönöm a segítséget!
2014. okt. 4. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha megadod a felhasználó nevét kicsit utánanézehetek neked
2014. okt. 4. 20:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném barátom, tessék, róla van szó: [link]
2014. okt. 4. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a közös fb- oldaluk, írd ki hátha rátalálsz ! :)

2014. okt. 4. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!