Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Facebookon lehülyézést szóba...

Facebookon lehülyézést szóba tegyem élőben? Ha igen mit mondjak?

Figyelt kérdés

A lényeg, van egyetemi szaktársakkal akikkel egy évfolyamon vagyunk van közös Messenger beszélgetés csoportunk.

Feltettem egy kérdést a csoportba, hogy Sziasztok Kémia vizsga hol van? Mert nem volt vizsgahelyszín kiírva a Neptunon.

Erre írta az egyik srác ez lehetetlen ,ilyen nincs. Egy másik is beírt, ez vizsga szabályzat ellenes lenne. Ekkor lefényképezem, és elküldöm a neptunt nekik ,hogy nézzék meg. Erre az egyik, hülye vagy, te jó ég, csak nem forogsz körbe körbe. A másik erre betett vagy 10 röhögő fejet.

Utána meg megkérdeztem, na igaz amit mondtam? Aki a 10 röhögő fejet tette ki írta kussoljak már, mekkora segfej.. mert más este van vezet, haza, és idegesítő amikor pittyeg a telefonja. A többiek, a csoportból négyen is azt írták nyugi nyugi, nekünk.

Én meg írtam, csak az esett, rosszul, ha nem tud valamit az ember egyből le van hülyézve, seg.fejezve, meg megkérdeztem mit gondoltok magatokról. Erre azt írta az egyik srác, mert az vagy seg.fej, meg hülye csak nem forogsz körbe körbe, csak ,hogy idézzem magam. Ez után nem is írtam nekik.

Csak rosszul esett, nem tudok valamit, hátha tudnak valamit a többiek, és le lettem hülyézve. Ezt meg is Végül egy srác írt privát messenger üzenetet aki tudta ,hol lesz a vizsga.

A lényeg ezt ,szóba tegyem nekik élőben, hogy mit gondolnak magukról ,hogy egyből ölre mennek, egy kérdésre?

Meg miért kell egyből a porba alázni valakit, ha valamit nem tud, és megmeri kérdezni. Bezzeg vicces képeket, mémeket lehet beküldözni a messenger csoportból, meg ki hogy részegedett le képeket.

2023. jan. 15. 16:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tegyél fel magadnak egy kérdést: mi a jobb

1. rájuk hagyni és olyannal foglalkozni ami boldoggá tesz

vagy

2. újra előhozni egy dolgot ami egyszer már eszomorított és valószínűleg egy újabb veszekedés lesz a vége

?

2023. jan. 20. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!