Miért kap ilyen sok támadást, lehülyézést aki nem nagyon tájékozott a repterek, repülés, légitársaságok világában? (Proli, ostoba,...) Miért lett ez fokmérő?
A neten, akár itt is, láttam már többször, hogy ha valaki a repülés, reptéri dolgok, mi hogy alakul, mit hogy kell dolgaiban nem tájékozott támadás zúdul rá.
És főleg olyan stílusban, hogy "a szakmunkásképzőben ezt nem tanítják" meg "alap lenne tudni, de a magyar vidéki paraszt nem tudja" vagy "a prolik nem tudják csak".
Aki írja meg mintha ettől lenne különb.
És mintha a reptéri dolgok ennek lenne a fokmérője.
Amit a válaszoló tud, úgy állítja be, mintha ő meg a tájékozott, értelmes, világlátott emberek tudnák, tehát ők együtt, beleértve őt is, magasan a kérdező (meg sok válaszoló) felett áll.
Neki természetes ez az infó.
Mi lett?
Én életemben négyszer repültem, ebből három diszkont, egy pedig nemzeti.
Nem tévedek el a reptéren, annyit simán tudok, ami szükséges.
De a légitársaságok, repterek világa, repülés, meg a mögöttes dolgokról sok mindent nem.
Ettől nem érzem magam sem tanulatlan, sem műveletlen, proli vagy hasonló embernek.
Bocsi a hosszú lett, csak ezt röviden leírni nem tudtam.
Az élet sok területén durván intoleránsak az emberek, például egy kérdések feltevésére szolgàló oldalon is leoltanak a pïcsába, számomra èrthetetlen okból.
De amúgy mi a kèrdésed?
Szerintem leírtam a kérdésem.
A repüléshez, reptéri dolgokhoz, légitársaságokhoz fűződő információk miért lettek egyesek szemében fokmérők és aki nincsen képben kapja az ilyen válaszokat?
Én pl. a celebek világában vagyok extra sötét, mert egyáltalán nem érdekelnek. Sőt: taszítanak.
Bunkóztak már le ezért, csak én ezt pont lesz@rom!
Tedd ezt te is!
Mert ezek a nagy reptéri "tudósok" felsőbbrendűnek érzik magukat, amiért évente egyszer az 5.000 forintos jeggyel elutaznak Londonba 2 napra.
Amúgy ezt sosem értettem, hogy miért kell olyan stílusban válaszolniuk. Ha már veszik a fáradságot, akkor már segítőkész hangnemben is lehetne írniuk.
Off,
Erre mégis mit lehetne nem szarkasztikusan válaszolni??
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!