Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez tök véletlen van vagy nem?

Ez tök véletlen van vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki általánosba egy osztállyal alattam járt, középsuliba ugyanoda vették fel és ott is egy osztállyal alattam járt, most meg egy ugyanazon a cégnél vagyunk, csak más területen és egy helyre járunk oktatásra. Lehet ebből valami akció? Vagy miért hozta így a sors?
2023. jan. 12. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Akkor lenne sors, ha a munkahelyeden is alattad lenne.

Illetve az ágyban is.

2023. jan. 12. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen, egy helyen nôttetek fele, kb a lehetôségeitek is ugyanazok adódtak. De ha nagyon rá vagy állva a csajra, jó beszélgetés indító lehet ez a helyzet.
2023. jan. 12. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan csaj, aki itt lakott a városban ahol én, általánosban egy évvel alattam járt, ugyanolyan szakon (angol kéttan), gimibe is ugyanoda járt egy évvel alattam (szintén angol kéttan), és egyetemre is ugyanoda került mint én, ugyanarra a szakra (közgáz). És a poén hogy ennyi idő alatt se ismerkedtem meg vele. :DD
2023. jan. 12. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 13. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!