Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért követem el ezt a hibát...

Miért követem el ezt a hibát megint és megint?

Figyelt kérdés

12. évfolyamban járok egy jóhírű gimiben. Az osztályban 26an járunk, ebből 12 fiú 14 lány.

Az osztályközösségünk borzalmas, állandóan megy a veszekedés, vagy egymás anyázása, és eléggé elklikesedett az osztály.

Én is bent voltam egy csoportban 9. és 10. osztályban. A csoportban egy halmozottan hátrányos helyzetű gyerek egyik napról a másikra kipc-zett, az ofő utál és mivel a kiskedvence csinálta ezeket semmit nem csinált. A kedves baráti közösségünk úgy a gyerek mellé állt, hogy amikor felszólaltam, hogy miért nézik tétlenül azt, hogy engem szid a srác és üt szünetben akkor engem szidtak le állandóan.

Mostani nyár volt a második, hogy nem foglalkoztak velem egy cseppet sem, csak nyár végén, és addig ezzel a sráccal lógtak úgy csoportosan.

Ez a csoport 5 tagból áll jelenleg.

Mit hibázok? Mai napig probálom tartani velük a kapcsolatot, számtalanszor rákérdezek miért fordultak ellenem, sosem válaszoltak rá semmit, vagy terelték a témát. Engem ugyanúgy ott hagynak a szarban, nem hivnak sehova, magányos vagyok és depressziós, én mindent megtettem volna értük ők értem az ujjukat sem mozditják viccet csinálnak belőlem akkor nagyon foglalkoznak velem, de sehol semmi.

Nincs más barátom, sőt nem is lesz, netes barátaim vannak, nem találkoznak velem, volt egy baráti kapcsolatom augusztus tájékán találkozó után 2 héttel felszívódott. Nyilván lehet mondani, hogy barátkozzak másik osztályból meg ilyesmik, de mindenkinek megvannak a barátai, rám senki sem tart igényt, és már én is ott tartok, hogy gyűlőlőm az embereket, az összes kifigurázz bánt, sokat volt öngyilkos gondolatom, már nincs mondjuk

2022. dec. 9. 16:19
 1/4 A kérdező kommentje:
tényleg az augusztusi barátnál is a szivemet kitettem, és mi lett? LE SE SZAR. nekem ez nem kell.
2022. dec. 9. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Elképzelhető hogy ők voltak bunkók. De az is elképzelhető hogy veled van a hiba. Ismeretlenként a kettő között ennyi információból nem tudok választani.

Javaslom hogy keress máshol barátokat.

2022. dec. 9. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Kitartást kívánok, 12-kes vagy, akkor már júniusban érettségizel nem? Akkor hamarosan vége, tarts ki, jobb lesz! Ha kell egy két jó szó, szólj
2022. dec. 11. 00:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek!

Ment a Zöld.

Sajnos nem könnyű, kérdés kiírásakor nagyon magam alatt voltam, bár most is szarul esik, de legalább már máson töröm az agyam.

2022. dec. 11. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!