Mit tegyek ha egyesek rendszeresen azt hiszik a városban hogy követem őket?
Figyelt kérdés
És elkezdenek össze-vissza rángatózni meg nézegetni hátrafelé menetközben mint valami paranoiás, csúnya arckifejezéssel. Vagy direkt lelassítanak arra várva hogy megelőzzem őket. Pedig csak épp egy irányba megyek velük, követési szándék nélkül. Mégis egyszer valamelyik komolyan nekem támad. Tegnap is hárman is azt hitték követni akarom őket. Néha elég közel megyek másokhoz lehet ezért van? Mondjuk olyan 2-3 méterre mögöttük. Mit lehetne tenni ezellen mielőtt még valami atrocitás ér az utcán valakitől? Normális amit csinálnak?2022. máj. 15. 07:27
1/15 anonim válasza:
Ne legyél olyan gyanús. Ha látod, hogy zavarja őket, akkor lassíts le.
2/15 anonim válasza:
Valami nem stimmel a viselkedéseddel, ha ilyen hatást keltesz!
3/15 A kérdező kommentje:
Csak nem értem hogy mi a bajuk senki se mondja el
2022. máj. 15. 07:50
4/15 anonim válasza:
De miért mész hozzájuk közel? Talán nem kéne a nyakukban gyalogolnod, mert ezt mondjuk én sem szeretem. Ha én látom, hogy valaki lassabban halad nálam, akkor gyorsítok és megelőzöm az illetőt, ennyi.
"Csak nem értem hogy mi a bajuk senki se mondja el"
Egy vadidegen nem is fog neked megállni kiselőadást tartani, hogy mi bántja a lelkét, erre ne is számíts. xD
5/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy neked van üldözési mániád, és valójában senki észre sem vesz?
6/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet
2022. máj. 15. 07:59
7/15 A kérdező kommentje:
Amikor néhányan épp hogy nem támadnak nekem akkor valószínűleg nem csak beképzelem a dolgokat
2022. máj. 15. 08:02
8/15 anonim válasza:
Szerintem szimplán csak paranoiás vagy.
9/15 anonim válasza:
Gondolom pasi vagy és a nőkhöz mész túl közel. Állj le.
10/15 anonim válasza:
Egyébként egyszer már feltetted itt ezt a kérdést, akkor nem kaptál hasznos választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!