Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi volt a legdurvább amit egy...

Mi volt a legdurvább amit egy egyetemi kollégiumban láttatok/tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
Kinek, milyen kolis élményei vannak?

2022. dec. 8. 09:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: miféle egyetem az ilyen? ill. miféle tanulók? Ők lesznek az ország elitjei???
2022. dec. 9. 15:17
 12/16 Metionin ***** válasza:
100%
11. Nem hiszem, a hasonló alakok általában 1-2 évig voltak a koliban, utána kibuktak. Ez a csaj nem tudom, hogy maradt benn, vagy 4 évig tuti, hogy ott volt, hogy aztán végzett-e egyáltalán, az jó kérdés, mert én közben végeztem és kiköltöztem. Bár azt sem tudom, miféle szakra járt.
2022. dec. 9. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
11: Nálunk a hasonlók mind elvégezték az egyetemet, de mivel a csalás teljesen elfogadott volt így A-tól Z-ig csaltak, minden ZH-n, minden vizsgán (bár vizsga nem igazán volt, mert kényelmesebb volt a tanároknak félévközit adni vagy megajánlottat) és még az államvizsgán is csaltak, nem beszélve az internetről lemásolt szakdolgozatokat. Tehát lényegében mindenki diplomás lett, csak hát nem tudnak elhelyezkedni, mert tudásuk az nincs, csak papír. Nem véletlen van kiírva környező munkahirdetésekbe, hogy Dunaújvárosi Egyetemről nem fogadnak el diplomát. Elméletben igen, ők az ország elitjei de gyakorlatban a gyárban vagy a McDonald'sban végzik és le kell tagadniuk a diplomájukat. 8-as voltam.
2022. dec. 9. 18:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13-as: és milyen szak??
2022. dec. 10. 01:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14-es: Mérnökinformatika leginkább, de gépészmérnök, anyagmérnők és gazdaságmenedzsment is volt. Tehát alapjáraton nem büfészakok, mégis a legtöbben max büfében végzik a diplomájukkal. Mindenki is megbukik a felvételi teszteken bármilyen állásra.
2022. dec. 10. 01:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk durva dolgok nincsenek, mert csak lányok lakunk a szinten és a legtöbb csajszi nagyon unalmas.

A legundorítóbb dolgot még a beköltözés hetében láttam, a fürdőben a zuhanyzóba volt ledobva a földre egy használt, véres tampon és mivel senki nem vette el onnan, a víz annyira feloldotta belőle a vért, hogy az egész zuhanyzó alja tiszta vér volt. Olyan is volt, hogy az egyik csaj jött ki a fürdőből és csöpögött belőle a vér és konkrétan meg lehetett mondani melyik szobában van, mert az ajtójig vezettek a vércseppek. Ami még undorító volt, hogy minden egyetem által szervezett buli után a mosdók használhatatlanok voltak, mert valaki mindig széthányta. Az egyik buli után valaki a budi és a falat is lehányta valahogy, nem jöttek a takarítók valamiért és a budi 3 napig undorítóan nézett ki, a falra meg teljesen rászáradt a hányás és az a mai napig ugyan úgy néz ki.

2023. jan. 1. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!