Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit írjak nekik, hogy ne...

Mit írjak nekik, hogy ne legyek pofátlan? Vagy most akkor szó nélkül kivágtak a projektből, vagy mi van?

Figyelt kérdés

Csoportmunkám van két csajjal az egyik órára. Ma éjfélig kéne beadni a közös ppt-t, meg a beosztást. Én amúgy szerintem azt gondolom, hogy kivettem a részemet, amennyire tudtam, ahhoz képest, hogy a félév során nem tudtam bejárni az órára, meg az információkat sosem kaptam meg időbe, lévén, hogy a tanár lerendezett annyival, hogy kérdezzem a csoporttársaim, akik meg csesztek rendesen és időben továbbadni az információt, legalábbis az én reszortom volt a szakirodalmak feldolgozása, azt megcsináltam. Hétvégén úgy volt, hogy összerakjuk ketten a ppt-t, de a csaj cseszett nekem válaszolni, nem vette fel a hívásomat, akkor, amikorra megbeszéltük. Szóval küldtem valami összefoglalót a szakirodalmakból, arra bezzeg reagált instant egy emojival, de ennyi.

Nekem nincs meg a ppt, mert az nem az én feladatom volt a beosztás szerint, három és fél óra múlva itt a határidő, azt se tudom, hogy mi van, látásból sem ismerem őket, mert más közös óránk nincs, erre meg ugye nem tudtam bejárni. Közös csoportba nincs beküldve. Most akkor lehet úgy érzékelték, hogy nem vettem ki a részem, és kivágtak szó nélkül? Vagy mi van? Mit írjak közös csoportba, hogy az ne tűnjön pofátlannak?

2022. nov. 21. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Idióták. Screenshotold le, hogy miket írtál és mikor hogyan válaszoltak aztán hagyd a francba. határidő lejártával meg küldd el a tanárnak.

Nekem bevált, ha kiközösítettek, vagy nem vettek tudomásul. Elküldtem a tanárnak és mindhármójuknak bevágott egy-egy 1-est. Nekem semmit, és nem is kellett pótolni.

2022. nov. 21. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó-jó, de nem akarok kibszni senkivel, ki tudja mikor jöhet jól, hogy legalább én normális voltam
2022. nov. 21. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem kibszás. Legalábbis amit az első hszó írt. Ők bsznak ki veled, ha nem normális a tanár és azt hiszi szándékosan nem csinálsz semmit. Tedd azt, amit az első írt. "Te megtettél mindent, nem értél el sikert. ". Ennyi. Nem kell túlgondolni. Ez egy nyamvadt iskolai feladat. Majd ha munkahelyeden csinálják ezt azok, akikkel nem csak egyetlen beadandóra kell közösen dolgozni, akkor lehet tenni a dolog érdekében, de itt.... Felesleges :)
2022. nov. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!