Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy iskola portáján azért...

Egy iskola portáján azért dolgozik évek óta mindig valamilyen idősebb bácsi néni mert ennyi pénzért a kutya se megy el, max valaki akinek semmiféle más választása nincs?

Figyelt kérdés

Soha ott nemhogy fiatalt de még középkorút se nagyon látni. De mivel állami intézmény így nyugdíjast se mert azt nem vehet fel.

Így marad a nyugdíj előtt álló idősebb bácsik nénik hada. Ők vannak a portán. Vajon azért vannak ott mert egyszerűen ők azok akik sehova se kellenek már így jobb híján elvállalják ezt a szar melót szar pénzért?

Bruttó 200-ért ugyan ki megy el?

2022. nov. 20. 11:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

"Te amugy dolgoztál már bárhol is akár 1 napot?"

47 éves vagyok. Szerinted?

2022. nov. 20. 18:24
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
És 47 évesen az a legnagyobb bajod, hogy szerinted egy portás milyen ember. Na, szerintem inkább az ilyen magadfajtákkal van a baj, nem a portásokkal.
2022. nov. 20. 18:32
 23/26 A kérdező kommentje:

"És 47 évesen az a legnagyobb bajod, hogy szerinted egy portás milyen ember."

Én hol írtam hogy ez a legnagyobb bajom? Idézd már be!

2022. nov. 20. 18:34
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

47 éves vagy?! de ugy gondolkodsz mint egy 18 éves elkényeztetett szeretethiányos, 0 empátiával megáldott újgazdag majom.

Valami csak nincs akkor rendben veled...:)

Elárulok nekd valamit...

A ténylegesen okos tanult emberek sosem néznek le senkit azért mert nincs diplomájuk, vagy kevesebbet keresnek mint ő.

Beszélgess tényleg okos tanult emberekkel és rájössz majd.

Érted ugye mire célzok? Sőtét vagy barátom, nem kicsit, és még beképzelt is!

2022. nov. 20. 18:34
 25/26 anonim ***** válasza:

"Nyugdíjas nyug nyugdíjas szövin keresztül jöhetne, de ahhoz a tankernek is hozzá kell járulni és többnyire nem járul hozzá"

De hozzájárul. Az Észak-Budapesti Tankerület szinte minden iskolájában van nyugdíjas portás.

2022. nov. 21. 09:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Ami engem illet kedves kérdező, azért dolgoztam ilyen helyen, mert más cégeknél elegem lett abból, hogy hasonló képességekkel rendelkező emberek, mint....(akinek nem inge, ne vegye magára), az alkalmatlanságukkal, abba kényszerítettek bele, hogy helyettük is én gondolkozzak, oldjak meg dolgokat...

Sok vezetőnek csak ambíciója van, kompetenciája, rátermettsége már kevésbé.

Mivel egyedül voltam egy műszakban, viszonylag nyugtom volt a h.lyéktől.

Persze semmi nem tart örökké, itt is akadt néhány sz.keverő akiknek ez a munkahely sem volt elég jó, pedig én szerettem, egyáltalán nem kellett megszakadni, nyugi volt. Az önmegvalósítást meg lehet oldani máshogy is, egy portai munka mellett, ha valaki arra vágyik.

2022. nov. 22. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!