Egy iskola portáján azért dolgozik évek óta mindig valamilyen idősebb bácsi néni mert ennyi pénzért a kutya se megy el, max valaki akinek semmiféle más választása nincs?
Soha ott nemhogy fiatalt de még középkorút se nagyon látni. De mivel állami intézmény így nyugdíjast se mert azt nem vehet fel.
Így marad a nyugdíj előtt álló idősebb bácsik nénik hada. Ők vannak a portán. Vajon azért vannak ott mert egyszerűen ők azok akik sehova se kellenek már így jobb híján elvállalják ezt a szar melót szar pénzért?
Bruttó 200-ért ugyan ki megy el?
Miért ne alkalmazhatna iskola egy nyugdíjast?
Sok iskolában külső cég adja a portaszolgálatot, ott láthatsz fiatalokat is:)
"Miért ne alkalmazhatna iskola egy nyugdíjast?"
Mondjuk tán olvasd el a Kjt-t, azért nem.
Nyugdíjas nyug nyugdíjas szövin keresztül jöhetne, de ahhoz a tankernek is hozzá kell járulni és többnyire nem járul hozzá.
De EZT NE boncolgassuk mert nem ez volt a kérdésem.
Alacsony kepzettsegu szakmák a nem piacképeseknek vannak leginkább.
Eleve az megy eg, vagyonőri tanfolyamra is akinek a képességei alacsonyak, kulonben programozonak tanulna.
Alacsony ertelmi képességek pedig leginkább idősebbekre, vagy piacképtelenekre jellemzőek legonkább.
Ha megnézed egy biztonsagi őrnek szinte 24 órákban van szabadideje.
Ilyen munka mellett 2 nyelvből is lehetne nyelvvizsgát tenni, vagy elvégezni akármilyen online sulit, vagy megtanulni ezeregy mindent.
De mit csinálnak? Tv youtu lófrálnak molesztálják a dolgozókat es szóval semmit.
"Ha megnézed egy biztonsagi őrnek szinte 24 órákban van szabadideje."
Azt te csak hiszed!! Voltam ebben, azt hittem majd a Háború és békét kiolvasom munkaidőben, de NEM.
ez jött az jött kulcs ki kulcs be pecsét papír aláírás jön a kocsi megy a kocsi, vevők ki vevők be őket is figyelni.
Bammeg van olyan ahol nem tanulni de LEÜLNI sem lehet szolgálatban.
Azért elég gáz hogy valaki foglalkozás szerint besorolja az embereket értelmi képességi csoportokba.
Annyira sötét vagy, én pl ismerek diplomával rendelkező portást, és ismerek érteségi nélküli parlamenti képviselőt is(mind a kettővel szoktam találkozni néha a munkahelyemen) Ég és föld a kettőjük közötti értelmi képesség hidd el:D
#8 a végzetségnek és az értelmi szintnek nem sok köze van egymáshoz.
Ha azt hiszed hogy egy diplomás értelmesebb egy diplomával nem rendelkezőnél, és ezt te mint kőbe vésett dolognak tekinted akkor nagyon tévedsz.
Nyílván a diplomások között jóval több az értelmesebb ember, de az hogy akinek ninsc magas iskolai végzetsége az mind szellemileg hülye, eléggé tré állítás.
És ha te ezt állítod akkor a te szellemi képességeidel is nem kis gondok vannak szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!