Szerintetek is bunkóság?
Nemrég jött az osztályunkba egy ukrán fiú, aki nem tud magyarul, csak ukránul és angolul. Szinte senki sem beszél vele, egész nap egyedül van egy üres terembe. (Azért van külön terembe, mert szoktak lenni ukrán online órái) Én amikor csak tudok, próbálok kedvesen odamenni és a gyenge angolommal beszélni vele, (németet tanulok, így ez elég nehéz) nemrég elhívtam egy sulis szakkörre, szoktam neki vinni csokit stb. Pár osztálytársam erre azt mondja, hogy bunkóság tőlem, mert lehet, hogy nem is akar beilleszkedni, egyedül akar lenni. Szerintetek is bunkóság és hallgassak az osztálytársaimra vagy a szívemre hallgatva próbáljak nyitni felé?
Illetve, ha nem bunkóság, akkor mivel tudnék még kedveskedni neki, hogy jobb kedve legyen?
16/L
Minden amit teszel, nagyon kedves és figyelmes tőled.
Hogy látod, miként fogadja?
Szerintem egyáltalán nem bunkóság. Szerencsétlen egy idegen országban van úgy hogy a nyelvet sem beszélni. Hogy akarna már elkezdeni haverkodni!?!
Segíts neki, ha amúgy normális. 👍
Ez mindenkinek jól esne.
Egyáltalán nem biztos, amit az osztálytársaid állítanak, hogy nem akar, csak nem tud v. mer még beilleszkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!