Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy vizsgáznak le majd a...

Hogy vizsgáznak le majd a koleszos egyetemisták, ha dec 15 feb 8 közt zűtva lesz a kolesz? Jelenléti vizsgák lesznek, mert a campus 1 épülete nmyitva lesz-na és ez mit segít az ország másik felén lakó vagy akár KÜLFÖLDI egyetemistákon?

Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 20:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az egyetem nem szeretetszolgálat. Akit nem vettek fel koliba, mert például gyenge a tanulmányi eredménye felsőbbévesként eddig is meg tudta oldani a jelenléti vizsgázást. Én is ilyen vagyok/voltam. Ezért vannak az olcsó hotelek.

Ha nem tudod megoldani akkor hagyd ott az egyetemet.

Szerintem másnak is fog menni. Feleslegesen ezen agyalnod.

2022. nov. 10. 17:51
 12/22 A kérdező kommentje:

"Az egyetem nem szeretetszolgálat."

ennek mi köze ahhoz amit kérdeztem, azt elárulod? HM? várom a választ.

Az egyetem nem szeretetszolgálat CSUPÁN KÖTÖTT egy SZOLGÁLTATÁSI SZerződést velem a férőhely biztosítására, amely tan idő alatt meghatározott kritáriumok mentén mondható fel, egyéb esetben NEM MONDHATÓ FEL és az egyetem szolgáltatni köteles. le van írva.

És a dráguló rezsi az nem ok. le van írva.

Hát akkor??

Hogy jön ide a szeretetszolgálat áruld már el.

2022. nov. 10. 18:31
 13/22 anonim ***** válasza:

Minden szerződés felbontható vismajorra hívatkozva. Az egyetem nem köteles a vizsgaidőszakban kolit biztosítani.

Természetesen ha linkeled az ezt megcáfoló jogszabályt akkor igazat adok. De azért úgy höbörögni mint te nem sokan tudnak.

2022. nov. 10. 18:43
 14/22 A kérdező kommentje:

"Minden szerződés felbontható vismajorra hívatkozva"

ÍGY VAN !!! PONTOSAN!!! És HÁLA A JÓ ISTENNEK A szerződés és a vonatkozó jogszabály tételesen felsorolja mi számít vis maiornak.......

Hát ez szar ügy mi, madár? hogy még ez se jött be....

Idézzem mi a vis maior? SZÓ SZERINT?

2022. nov. 10. 18:44
 15/22 A kérdező kommentje:

"az ezt megcáfoló jogszabályt akkor igazat adok"

A kúria már állást foglalt, az egyetem minden körülmények közt (kivéve háború határokon belül és az államrend felbomlása -hiánya) szolgáltatni köteles.

Perelhető tehát.

2022. nov. 10. 18:46
 16/22 anonim ***** válasza:

Akkor mi a bajod MADÁR?

Bepereled az egyetemet és kész. Más kérdés hogy mennyit ítélnek meg. A diákok meg úgy vizsgáznak le ahogy akarnak.

2022. nov. 10. 18:59
 17/22 A kérdező kommentje:

" Más kérdés hogy mennyit ítélnek meg. "

Az is le van írva előre: az egyetem a kolesz NEM biztosítása esetén havi 200.000-es lakhelypótló támogatást köteles folyósítani.

benne van a szerződésben.

Ha az összes koleszosnak lenne annyi esze hogy ezzel az igénnyel fellépjen nem zárna be a koli mert még nyitva tartani és fűteni is olcsóbb lenne mint 1200 koleszos (annyi ...) x 200.000 ft.

2022. nov. 10. 19:06
 18/22 A kérdező kommentje:
De MINDEGY NEKEM lesz annyi eszem hogy ezzel az igénnyel fellépjek.
2022. nov. 10. 19:07
 19/22 anonim ***** válasza:
De akkor miert itt hisztizel ha tudod mi a teendo 🤨
2022. nov. 10. 19:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem a kérdésedben az indulatos hőbörgést.

Lesz egy kis pénzed ha mázlid van. Persze ehhez igaznak kell lennie amit írtál. Továbbá a jogászoknak is lesz egy-két szavuk a szerződéshez. Másodfokon meg dönthet másképp a bíróság.

2022. nov. 10. 19:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!