Hogy vizsgáznak le majd a koleszos egyetemisták, ha dec 15 feb 8 közt zűtva lesz a kolesz? Jelenléti vizsgák lesznek, mert a campus 1 épülete nmyitva lesz-na és ez mit segít az ország másik felén lakó vagy akár KÜLFÖLDI egyetemistákon?
Az egyetem nem szeretetszolgálat. Akit nem vettek fel koliba, mert például gyenge a tanulmányi eredménye felsőbbévesként eddig is meg tudta oldani a jelenléti vizsgázást. Én is ilyen vagyok/voltam. Ezért vannak az olcsó hotelek.
Ha nem tudod megoldani akkor hagyd ott az egyetemet.
Szerintem másnak is fog menni. Feleslegesen ezen agyalnod.
"Az egyetem nem szeretetszolgálat."
ennek mi köze ahhoz amit kérdeztem, azt elárulod? HM? várom a választ.
Az egyetem nem szeretetszolgálat CSUPÁN KÖTÖTT egy SZOLGÁLTATÁSI SZerződést velem a férőhely biztosítására, amely tan idő alatt meghatározott kritáriumok mentén mondható fel, egyéb esetben NEM MONDHATÓ FEL és az egyetem szolgáltatni köteles. le van írva.
És a dráguló rezsi az nem ok. le van írva.
Hát akkor??
Hogy jön ide a szeretetszolgálat áruld már el.
Minden szerződés felbontható vismajorra hívatkozva. Az egyetem nem köteles a vizsgaidőszakban kolit biztosítani.
Természetesen ha linkeled az ezt megcáfoló jogszabályt akkor igazat adok. De azért úgy höbörögni mint te nem sokan tudnak.
"Minden szerződés felbontható vismajorra hívatkozva"
ÍGY VAN !!! PONTOSAN!!! És HÁLA A JÓ ISTENNEK A szerződés és a vonatkozó jogszabály tételesen felsorolja mi számít vis maiornak.......
Hát ez szar ügy mi, madár? hogy még ez se jött be....
Idézzem mi a vis maior? SZÓ SZERINT?
"az ezt megcáfoló jogszabályt akkor igazat adok"
A kúria már állást foglalt, az egyetem minden körülmények közt (kivéve háború határokon belül és az államrend felbomlása -hiánya) szolgáltatni köteles.
Perelhető tehát.
Akkor mi a bajod MADÁR?
Bepereled az egyetemet és kész. Más kérdés hogy mennyit ítélnek meg. A diákok meg úgy vizsgáznak le ahogy akarnak.
" Más kérdés hogy mennyit ítélnek meg. "
Az is le van írva előre: az egyetem a kolesz NEM biztosítása esetén havi 200.000-es lakhelypótló támogatást köteles folyósítani.
benne van a szerződésben.
Ha az összes koleszosnak lenne annyi esze hogy ezzel az igénnyel fellépjen nem zárna be a koli mert még nyitva tartani és fűteni is olcsóbb lenne mint 1200 koleszos (annyi ...) x 200.000 ft.
Még mindig nem értem a kérdésedben az indulatos hőbörgést.
Lesz egy kis pénzed ha mázlid van. Persze ehhez igaznak kell lennie amit írtál. Továbbá a jogászoknak is lesz egy-két szavuk a szerződéshez. Másodfokon meg dönthet másképp a bíróság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!