Miért ennyire elfogadott az ivás a tinik között?
10: nem azt mondtam hogy ez akkor normális ha minden hétvégén ezt csinálja. Azt mondtam hogyha bulizik és így bulizik az a normális.
En idejét mem tudom mikor voltam utoljára buliba, szóval nyilvan nem úgy gondoltam
Soha nem értettem azokat, akik büszkék az ivásra- mondom ezt úgy, hogy én is szeretek mértékkel néha berúgni.
De hát idióták mindig is voltak, és lesznek is, majd le fognak csúszni az ilyenek, aztán vagy a kocsmából/discoból fognak kuksolni, vagy a detoxból.
A miértre nem tudok válaszolni, de amikor én voltam gimis, akkor én is ittam. Menő volt lányként, hogy általában jobban bírtam a piát, mint a srácok. A mai napig nem tudom, hogy éltem túl annyi alkoholt.
Már felnőttem, a nagyobbik fiam tizedikes. Időnként isznak a haverjaival, de sosem volt még igazán részeg. Én nem tiltom tőle. Elmondtam neki, hogy a hulladék szeszt kerülje, meg a szokásos dolgok, hogy mindig fogja a poharát, üvegét, ne fogadjon el senkitől bontott piát...
Én már alkohol nélkül járok bulizni, és ugyanolyan jól érzem magam, csak nem vagyok másnapos, és emlékszem mindenre. Volt már rá példa, hogy a gyerekkel mentem koncertre, és ő is látja, hogy pia nélkül is lehet jó egy buli.
Amíg a szülők nem hiteles példák, addig a tinik inni fognak. Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!