Milyen emlékeitek maradtak az iskolából?
Figyelt kérdés
Nekem horrorisztikus, nyomasztó emlékeim vannak óvodából és iskolából is. Mondhatni a kórház mellett ez a legszörnyűbb hely amire emlékezni tudok. Leginkább a kisiskolás koromból, de a többi sem volt kellemes. Sötét, gonosz helyként maradt meg kb. 22/f2022. nov. 2. 21:15
21/23 anonim válasza:
A legjobb dolog, hogy vége lett.
22/23 anonim válasza:
Nekem általános iskolából csak jó emlékeim vannak, gimnáziumból és óvodából meg szinte csak rosszak.
23/23 anonim válasza:
Én azt veszem észre, hogy a fiúk a problémásabbak kiskorban, majd nagyobbként inkább a lányok azok.
Hetedikig általában a fiúkkal olt órán a gond, de 8.-9. fele már a lányok körül volt mindig a dráma és onnantól kezdve a fiúk csendesen meghúzódtak a háttérben és a lányokka (vagyis velünk) volt mindig a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!