Szarnom kell a suliban mit csináljak??
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 12:18
11/30 A kérdező kommentje:
És hogy menjek ki a szupermarketbe azt elárulod?? Úgy őrzik a sulit mint egy börtönt, nem lehet csak úgy kimenni
2022. okt. 26. 12:34
12/30 anonim válasza:
Mi az, hogy őrzik, baszki? Én is iskolába járok, és voltam már elég sok suliban versenyezni. Sehol nem "őrizték" az iskolát, mindenki úgy mászkált ki-be ahogy akart. Nagyon remélem hogy ez egy troll kérdés, mert ehhez nagyon életképtelennek kell lenni...
13/30 anonim válasza:
Menj a női vécébe, az hátha jobb állapotú
14/30 Metionin válasza:
Vagy menj a tanári budiba, én a gimis koliban rendszeresen oda jártam, mert a lánybudiban folyton absztrakt festmények voltak vérrel meg szétdobált tamponok, a fiúbudiban meg összehugyozva minden. A tanári budi aránylag tiszta volt.
15/30 A kérdező kommentje:
12
Hát itt ŐRZIK, rács van az ablakokon, meg 2,5 - 3 méteres kerítéssel van körbevéve a suli
2022. okt. 26. 12:41
16/30 anonim válasza:
Akkor vidd haza a rakományt, de gondolom ezt a választ vártad erre a kérdésre.
17/30 anonim válasza:
A bűztől nem leszel beteg.
Az ülőkére meg nem ülsz rá.
Ennyi, királylány.
19/30 anonim válasza:
Akkor szrj be, és nem csak a budiban lesz büdös, hanem a teremben is.
20/30 anonim válasza:
Legyél magántanuló, más megoldás nincs akkor.
Vagy a többiek legyenek magántanulók, csak a tanár marad, akkor tiszta lesz a wc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!