Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Valaki láttott már ehhez...

Valaki láttott már ehhez hasonlót? Vagy esetleg testközelből megvan az élmény ? Fiúk, ha esetleg ilyenek vagytok ti is: miért csinálják ezt? (Légyszives, őszinte válaszokat, mert bár titeket nem érdekel, nagyon bántó)

Figyelt kérdés

16/L, most vagyok másodéves gimnazista. Az osztályközösség nem túl jó, a fiúk lányok nagyon széthúznak. Inkább a fiúk. Folyton olyanokat mondanak, ha meglátnak egy lányt, hogy "fúj" meg "tárgy". Eleinte viccnek vettük, de már két éve tart ez az állapot, és már nagyon elfajult, nagyon bántó. Ha hozzánk szólnak, csak bántanak vagy beszólnak, egy háziról sem lehet rendesen kommunikálni velük, mert vagy buták vagyunk, vagy nem kérdezett minket senki. Szerintem mi nem szolgálunk rá, sőt, próbáltunk jó osztálytársak lenni, asszimilálódni és segítőkésznek lenni.

Nektek vannak/voltak ilyen osztálytársaitok? Ha igen, mit tettetek ellen?

2022. okt. 20. 22:41
1 2
 1/15 franciasrac ***** válasza:
56%
Éretlenség. Majd pár év múlva mind futnak a csajok után
2022. okt. 20. 22:50
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Mindig úgy örülök, hogy lányiskolába jártam.
2022. okt. 20. 23:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

"olyanokat mondanak, ha meglátnak egy lányt, hogy "fúj" meg "tárgy"

tudom, hogy mindjárt megy a juj meg jaj, de nekem egyszer mondana ilyet valaki, úgy tökönrúgnám, hogy egy hétig fetrengene.

2022. okt. 20. 23:02
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
Amelyik ferfi (vagy fiu, tok mindegy) fujol a nokre es targykent tekint rajuk, az homoszexualis. Mondjatok nekik nyugodtan. 🙂 Ideje visszavagni. Nem kell elturni mindent. Azert a lof...nak is van egy vege, ahogy a mondas tartja.
2022. okt. 20. 23:42
 5/15 anonim ***** válasza:
43%
A legtöbb sajnos tényleg nem az eszével gondolkodik. Ha nem a lányokat, akkor mást keresnek. Ne foglalkozz velük, a suli amúgyis egy börtön, ahova kényszerből mész és összezárnak olyanokkal akikkel nem akarsz együtt lenni, de muszáj. Éld túl és keress barátokat sulin kívül, nekem bevált.
2022. okt. 20. 23:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha ennyire nyíltan ellenséges a légkör már két éve, a tanárok, vagy az osztályfőnök nem csinálnak semmit?
2022. okt. 21. 08:45
 7/15 A kérdező kommentje:
6, nem igazán, a tanárok előtt is ez van, annyit mondanak, hogy"ne"és ennyivel letudjak
2022. okt. 21. 11:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha nem is veszélyes, de így elég rossz hangulatban fog eltelni a 4 év. És mi lesz a szalagavatón? Majd forszírozni akarják a táncot úgy, hogy rühellitek egymást? :D Vagy ja netán lenne osztálykirándulás? (Nem tudom, hogy volt-e esetleg...de amikor az lenne a cél, hogy kicsit kikapcsolódjatok, elég sajátos lenne a hangulat...)
2022. okt. 21. 11:57
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
#8 én kíbújtam a szalagavató alól, amúgy nem nagy szám, nem érzem hogy bármiről lemaradtam volna. Az osztálykirándulás meg jó volt egyedül is, mert olyan helyekre mentünk ahova másképp nem jutottam volna el, de ha nem ez a helyzet, azt is ki lehet hagyni.
2022. okt. 21. 11:59
 10/15 anonim ***** válasza:

#9: Egy-egy embernél még rendben van. Illetve nem tudjuk, hogy a kérdező osztályában mekkora a nemek aránya.

De a leírtak alapján itt nem csak elkülönülés van, hanem ellenséges hangulat is, ami azért négy év alatt rányomhatja a bélyegét a középiskolás élményekre.

2022. okt. 21. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!