Valaki láttott már ehhez hasonlót? Vagy esetleg testközelből megvan az élmény ? Fiúk, ha esetleg ilyenek vagytok ti is: miért csinálják ezt? (Légyszives, őszinte válaszokat, mert bár titeket nem érdekel, nagyon bántó)
16/L, most vagyok másodéves gimnazista. Az osztályközösség nem túl jó, a fiúk lányok nagyon széthúznak. Inkább a fiúk. Folyton olyanokat mondanak, ha meglátnak egy lányt, hogy "fúj" meg "tárgy". Eleinte viccnek vettük, de már két éve tart ez az állapot, és már nagyon elfajult, nagyon bántó. Ha hozzánk szólnak, csak bántanak vagy beszólnak, egy háziról sem lehet rendesen kommunikálni velük, mert vagy buták vagyunk, vagy nem kérdezett minket senki. Szerintem mi nem szolgálunk rá, sőt, próbáltunk jó osztálytársak lenni, asszimilálódni és segítőkésznek lenni.
Nektek vannak/voltak ilyen osztálytársaitok? Ha igen, mit tettetek ellen?
"olyanokat mondanak, ha meglátnak egy lányt, hogy "fúj" meg "tárgy"
tudom, hogy mindjárt megy a juj meg jaj, de nekem egyszer mondana ilyet valaki, úgy tökönrúgnám, hogy egy hétig fetrengene.
#9: Egy-egy embernél még rendben van. Illetve nem tudjuk, hogy a kérdező osztályában mekkora a nemek aránya.
De a leírtak alapján itt nem csak elkülönülés van, hanem ellenséges hangulat is, ami azért négy év alatt rányomhatja a bélyegét a középiskolás élményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!