Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Unatkozom magyaron mit csináljak?

Unatkozom magyaron mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátom is unatkozik, de nem tudjuk, mit csináljunk. A magyar kártya otthon maradt, ezért, az nem opció, az insta meme-eket meg már unjuk.

Ti mit tanácsoltok?

- kérlek, ne oltogassatok.

2022. okt. 25. 11:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Az iskolában tanulni kell és odafigyelni az órán, nem a telódat nyomogatva netezni. És ez nem oltás, mielőtt habzó szájjal nekem esnél, hanem TÉNY.
2022. okt. 25. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Tanulj, az hasznos és fontos.
2022. okt. 25. 11:21
 3/14 anonim ***** válasza:
11%
Rúgj be. Mit szeretsz bor, sör? Mármint persze csak ha elég idős vagy.
2022. okt. 25. 11:32
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Ja hogy iskolában vagy? Akkor nem szóltam
2022. okt. 25. 11:33
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Tiktok liveolj, mint a kis tinilányok

🤣🤣🤣. (irónia).

2022. okt. 25. 11:45
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Basszus, a magyar az anyanyelved! Ennek a szabályait a legkönnyebb megtanulnotok, kb játék az egész. Ne röhögtess már, hogy unod... Ez egyébként eszméletlen elkeserítő. Hány évesek vagytok?
2022. okt. 25. 11:57
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

#6 Mi bajod van? A kérdésében nincsen helyesírási hiba, még vesszőket is helyesen alkalmazza, ez azért ritka.

Magyar órákat én is untam rendszeresen, sőt igazából minden órát untam a biológián és a kémián kîvül. Mégis bekerültem egyetemre és nagyon jól teljesítek. Igaz nem bölcsész szakon, illetve nem jogi szakon hanem egészségügyi de ez mellékes.

Felesleges volt így neki esni azért mert neki nem tetszik a magyar óra.

2022. okt. 25. 12:04
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Beszélgessetek a tanárral. Nekünk mindig bevált. Volt hogy óra végére a lélek létezéséről vitáztunk 😀
2022. okt. 25. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
Csináljátok meg a matekházit
2022. okt. 25. 13:19
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

Kedves 7-es... Úgy gondolom elég gáz ha valaki magyar létére unja a vele kapcsolatos órákat. Vannak alap dolgok, amiket illik tudni és ezt az iskolában kell megtanulni időben, mert lehet később már késő lesz te nagyon okos:D Hány olyan felnőtt van akit úgy hallok beszélni hogy "innák valamit".

Elszomorító a mai generáció. És olvasd végig még egyszer amit írtam, NEM a helyesírásába kötöttem bele, sőt bele se kötöttem olvasd végig alaposan, szövegértésnek hívják.

2022. okt. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!