Ebben az esetben mit tudok tenni?
Jelenleg 11-es vagyok, egy sima gimnáziumban.
Az a helyzet, hogy már az 4. 1-es matek dolgozatomat kapom vissza, hiába tanulok rá.
Nem azt mondom, hogy nagyon jó lennék matekból, de az már eléggé feltűnő, amikor olyan feladatok vannak hibásnak jelölve a dogámon, amit egyébként jól tudtam.
A legutóbbi dolgozat logaritmus azonosságaiból volt, amit eléggé jól megtanultam, bemagoltam.
A dolgozat utolsó feladata az volt, hogy valamelyik kiválasztott logaritmus azonosságot írjuk le, bizonyítsuk be, amihez oda kellett írni a kikötéseket is. Ezt meg is csináltam, viszont amikor visszakaptam, hibásnak lett jelölve a feladat, pedig nem rontottam el semmit. Óra után elkértem az osztálytársam füzetét, amiben ugyanaz volt leírva mint az enyémben, szóval még az sem lehet, hogy rosszul tanultam meg.
A matek tanárom az osztályfőnököm is egyben, szóval osztályfőnökhöz nem tudok fordulni. Ti mit tanácsoltok? Szóljak az igazgatónőnek? Vagy esetleg van lehetőségem fénymásolatban kikérni az összes idei dolgozatomat, amiket esetleg ki tudok javíttatni egy másik tanárral?
Igazgatóhoz nem merek bemenni, mert ha nem tudom egyértelműen bizonyítani a dolgot, akkor én jövök ebből ki szarul. :/
Azon is gondolkodtam, hogy átkérem magam egy másik osztályba, de mostmár tényleg nem tudom, hogy mit csináljak.
#1 a szüleimnek bármit mondok, vagy le se szarják, vagy nem vesznek komolyan.
Eddig bármilyen problémával fordultam hozzájuk, egy lecseszésnél nem történt több. Magyarul: teljesen egyedül vagyok hagyva a problémáimmal.
Csak sajnos az 5. matek egyes után elég esélyes, hogy így kibukok, mert ennyit nem tudok kijavítani.
#3 matektanár nem fognak fizetni.
Illetve a mi iskolánkban nincs visszabukás, ha valaki megbukik, azt kirúgják.
Én nem értem, miért nem lehet a tanárral ezt direktben megbeszélni. Már az első alkalommal ezt kellett volna. Odavinni a lapot, hogy mondja meg, miért hibás. Nem támadni, kérdezni.
Ha nem lehet vele beszélni, akkor az igazgató.
Persze, kérdés, a dolgozatok megvannak-e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!