Mit lehet tenni ebben az esetben? Bővebben lent.
Most kezdtem a 9. osztályt, de már most elegem lett az egészből. Leírom az előzményeket:
A tavalyi tanévben kb. májusban felvettek abba a gimnáziumba, amelyikbe 7. óta vágytam. Ez szerencsére meg is történt, de azóta rengeteg negatív dolog ért engem. Még akkor májusban az of. felvett mindenkit egy osztálycsoportba. Ez úgy történt, hogy felvételikor mindenki megadta az e-mail címét, és akit felvettek, annak ott küldtek linket az osztálycsoporthoz Ebbe mindenkit be is vett, kivéve engem, és ebből kezdődtek a bajok. Itt nyáron többször is szerveztek osztálytalálkozókat, nem volt kötelező, de aki akart elment, hiszen ez egy jó ismerkedési alap volt. Az ofő erre csak egyszer ment el, a többit már maguknak szervezték az osztálytársaim. Nyilván egyiken sem voltam ott, ezért mindenből kimaradtam. Szeptember 1-jén amikor beléptem az osztályterembe, szó szerint majdnem rosszul lettem, amikor megláttam, hogy ők már úgy ismerik egymást, mintha évek óta együtt lennének. Köszöntem nekik, de csak megvetően néztek, mintha én ott egy nem kívánatos személy lennék. Minden napom úgy telik, hogy senki nem szól hozzám, nem köszönnek, ők meg röhögcsélnek (lehet rajtam), programokat szerveznek, jól érzik magukat. Elgondolkodtam, hogy váltok, amíg nem késő, de még nagyon bizonytalan vagyok.
Menj oda a szimpatikusabb emberekhez!
Mondd ki hangosan, hogy: "olyan rossz, hogy senkit nem ismerek, és kimaradtam a nyári bulikból, mert nem kaptam értesítést"
Ha valaki egyedül marad szünetben menj oda, kérdezz tőle, ismerkedj vele, segíts másoknak, amikor lehetőséged van.
Ha lesz esemény, rendezvény, verseny, akármi, jelentkezz, vegyél részt, mozogj mozogj helyezkedj!
Ez nem rossz hely, csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!