Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lehetett a baj?

Mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés
Az osztálycsoportban messengeren azt próbáltam elérni,hogy újra legyenek osztályszintű beszélgetések meg,hogy legyen nagyon jó az osztályközösség.Elmondtam azt is,hogy odáig akarnék jutni ezektől a beszélgetésektől,hogy mindenki elmond már magáról mindent,persze csak akkor tennénk ezt amikor már annyira megbízunk egymásban.Azt is mondtam,hogy puszipajtások kéne legyünk.Ezeknek egy részét úgy mondtam el,hogy valakik mondtak valamit és én meg válaszképpen mondtam el ezeket azokra.Végül az ofö beírt az osztálycsoportba és ezt írta:most van szünet.Én úgy érzem most ettől,mintha valami nagyon beteg dolgokat mondtam volna és félek magamtól.

2022. okt. 24. 19:09
 1/4 A kérdező kommentje:

Mi van,ha azért mondtam ezeket,mert egy bipoláris vagyok a mániás időszakában?De nem!Az nem lehet,hisz nekem nincsenek hangulatingadozásaim!Bár most valahogy azoktól a dolgoktól amiket beírtam az osztálycsoprtba mégis nagyon boldog lettem!

.Vagy valami más okból írta?Vajon annyira torz lenne a gondolkodásom,hogy már észre se veszem,ha valami beteget teszek?Képtelen vagyok felmérni mi a rossz és mi a jó?Ilyen lenne az őrület?

2022. okt. 24. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg van a válasz:rossz helyre küldte az üzenetet.Megnyugodtam.
2022. okt. 24. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Hú anyám! Ekkora szómenés hogy jöhet ki egy ilyen kisemberből? Mindegy, problem solved, ez a lényeg. Huh.
2022. okt. 24. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagy az egészet.
2022. okt. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!