Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lehetett valami oka ennek? L

Lehetett valami oka ennek? L

Figyelt kérdés
Sulimban egy srác beszélgetett valakivel szünetben, és én vele szemben mentem. Észrevettem hogy néz, es amíg el nem mentem mellette teljesen végig tartotta a szemkontaktust. (Légyszi ne oltsatok szét :D)
2021. dec. 3. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda és kérdezd meg tőle hogy miért néz. Nem oltás, tényleg. Mi ezt nem tudjuk.
2021. dec. 3. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán érdekelte, hogy ki vagy. Az emberek megnézik az embertársaik.
2021. dec. 3. 20:30
 3/8 A kérdező kommentje:
De tudja ki vagyok. Csak nem vagyunk beszeloviszonyban.
2021. dec. 3. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak fel akarja kelteni a figyelmedet, provokál. Élvezi, hogy összezavar.
2021. dec. 3. 20:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Miert akarna?
2021. dec. 3. 20:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat ha te erre asszocialtal, akkor ez tobbet mondd el rolad, mint rolam. A cicamicazas meg eleg kinos.
2021. dec. 3. 21:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem is tagadtam hogy nekem bejön, máskülönben nem érdekelne.

És miért meglepő, hogy válaszolok, főleg ha ok nélkül lekezelő vagy velem? Nem értem miért vagy ilyen frusztrált, csak feltettem egy kérdést.

2021. dec. 3. 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Miért ütné? Nekem bejön, de nem várom azt, hogy azt írják hogy feleségül akar venni, nyilván.

De többre nem reagálok, fortyogj csak magadban, más gondolom nem okoz örömet neked.

2021. dec. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!