Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondjak otthon miért...

Mit mondjak otthon miért kaptam ma beírást?

Figyelt kérdés

Kikellett mennem a táblához matekból megoldani egy példát, mivel alapból rossz volt ma a gyomrom, + a stressz azért mert a táblánál voltam, ezért fingottam már "halk meleg" fingot, viszont én sem számítottam rá, hogy ilyen szaga lesz, pláne nem a tanár, aki vörös fejjel kinyitotta az ablakot és nem ment el az ablak elől.

Ez számomra olyan vicces volt, hogy nem tudtam abbahagyni a nevetést, és ezért kaptam egy szaktanári figyelmeztetést.

Viszont az ellenőrzőben csak annyit írt a tanár, hogy az órán tanusított magatartása miatt.

Mit mondjak otthon?

2022. okt. 21. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az igazat :D Ha nekem ilyennel jönne a gyerek, biztos jót röhögnék..
2022. okt. 21. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Halálra röhögném magam a gyerekemen. Nála simán benne van a pakliban egy ilyen beírás, kb ezért is.
2022. okt. 21. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
de tényleg, miért nem merül fel az, hogy elmondd az igazat?
2022. okt. 21. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkább az érdekelne, hogy ezek után hogy fogok megállni az osztálytársaim előtt. Kamuszagú ez, nem fingszagú.
2022. okt. 21. 14:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én bizony néztem volna a tanárra, hogy ejnye, ilyet csinálni......hangja nem volt, nem igaz?

Egyébként vicces, szerintem nem haragszanak érte a szüleid:)))

2022. okt. 21. 14:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Így 11.-ben azért már nem tabu a fingás az osztálytársak között:D
2022. okt. 21. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csakis az igazat mond el.
2022. okt. 21. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Mond meg nyugodtan, az èn fiam cifrábbakat csinált... Ezen röhögnèk egy jót... Ha a gyerekem lennèl, max betennèk egy lègfrissítőt a táskádba, hogy szivassalak... :)
2022. okt. 21. 23:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért találják az emberek ezt viccesnek? Szimplán nem tanítottak meg téged az illedelmességre... nem csoda hogy egyre kevesebb a tanár.
2022. nov. 20. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!