Mindig azt mondják hogy mozduljak ki otthonról többiet. De mit csináljak odakint?
Figyelt kérdés
A szüleim/barátaim egyfolytába azt mondják ha barátokat akarok szerezni akkor többet kellene kijárnom. De sose tudtam mit csináljak ha már kint vagyok. Sétáljak véletlenszerűen a városban vagy mi?2017. aug. 27. 12:01
1/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz jobbat kitalálni, akkor igen, sétálj véletlenszerűen a városban. Bár ha vannak fontosabb dolgaid, akkor inkább azokkal törődj, és tojd le, hogy mások mit mondanak.
2/6 anonim válasza:
Igen sétálj véletlenszerűen.De ha van kutyád akkor vidd el sétálni akkor biztosan oda jönnek hozzád néhányan.
3/6 anonim válasza:
haverok vagy baratno nelkul nem igazan tudsz semmit se csinalni, egyedul minden szar es unalmas, ha mar kimozdulsz menj olyan helyre ahol sok ember van hatha lesz egy haverod.
4/6 anonim válasza:
Vagy menj le a parkba,üldögélj a padon es setalj
5/6 anonim válasza:
Lemész sétálni, vagy futni, leülsz a parkba, olvasol egy könyvet, fotózol, beülsz egy kávézóba vagy cukrászdába, iszol-eszel valamit, lemész a strandra, vagy beülsz a moziba egy filmre, vagy körbejárod a boltokat... vagy kocsmába mész. :D
6/6 anonim válasza:
koncertre mész, és ott szóba elegyedsz emberekkel, a közös pont már megvan. beülhetsz egy kávézóba is egyedül, elmehetsz sétálni a parkba, de ha konkrétan emberekkel szeretnél ismerkedni, akkor én a helyedben valami hobbit/klubbot keresnék, például filmklub, vagy környezetvédelemmel, sporttal kapcsolatos dolgok. ha tagja vagy egy ilyen körnek, akkor a programok előbb-utóbb állandóak lesznek, és az ismerkedés is könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!