Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Részegen kóborló tanár.

Figyelt kérdés

Evekkel ezelott egy olyan boltban dolgoztam ahova rendszeresen betevedt egy no, aki piatol buzlott, jobbra balra dolongelt. Az irodaban ki volt nyomtatva rola egy foto, hogy figyeljuk, ha bent van. Nem tiltottak ki mert mindig sokat koltott. Tegnap bongesztem a netet, pontosabban gyerekeket fejleszto intezmenyeket kerestem amikor meglattam a profiljat, onnan pedig kikerestem, hogy tanarkent dolgozik egy ilyen intezmenynel es valami maganintezetben elo is van leptetve korrepetalonak, kiszamoltam hogy havonta kb. 30 gyerek megfordulhat nala.

Ilyenkor illik szolni az iskolanak, vagy hagyjam a francba? Szulokent biztos nem szeretnem, ha valaki eltitkolna elolem, hogy az egyik fonokasszony aki kozvetlenul korrepetalja a gyerekeket iszakosan borongal szabadidejeben...

2022. okt. 20. 13:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%
Basszus, úgy felhúz ez a kérdés... ki tudja, milyen törés volt az életében, amitől alkoholista lett, erre nem elég, hogy a bolt lehúzza (igen, egy alkoholistának italt eladni tipikus enabler viselkedés, ittasan meg normális boltok ki se szolgálnak, de ezeknek mindegy volt, csak jöjjön a pénz...), de még egy erkölcscsősz is a nyomában van évekkel azután, hogy rendbe hozta az életét. Te mit éreznél, ha iszonyat mélyről saját erődből visszamásznál az egészséges lelkiállapotig, a társadalom hasznos tagjává válnál, erre valami aljas gazember szórakozásból össze akarna dönteni mindent, amit elértél?
2022. okt. 20. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!