Mit tennétek a helyemben? Részegen kóborló tanár.
Evekkel ezelott egy olyan boltban dolgoztam ahova rendszeresen betevedt egy no, aki piatol buzlott, jobbra balra dolongelt. Az irodaban ki volt nyomtatva rola egy foto, hogy figyeljuk, ha bent van. Nem tiltottak ki mert mindig sokat koltott. Tegnap bongesztem a netet, pontosabban gyerekeket fejleszto intezmenyeket kerestem amikor meglattam a profiljat, onnan pedig kikerestem, hogy tanarkent dolgozik egy ilyen intezmenynel es valami maganintezetben elo is van leptetve korrepetalonak, kiszamoltam hogy havonta kb. 30 gyerek megfordulhat nala.
Ilyenkor illik szolni az iskolanak, vagy hagyjam a francba? Szulokent biztos nem szeretnem, ha valaki eltitkolna elolem, hogy az egyik fonokasszony aki kozvetlenul korrepetalja a gyerekeket iszakosan borongal szabadidejeben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!