Mit tennétek a helyemben? Részegen kóborló tanár.
Evekkel ezelott egy olyan boltban dolgoztam ahova rendszeresen betevedt egy no, aki piatol buzlott, jobbra balra dolongelt. Az irodaban ki volt nyomtatva rola egy foto, hogy figyeljuk, ha bent van. Nem tiltottak ki mert mindig sokat koltott. Tegnap bongesztem a netet, pontosabban gyerekeket fejleszto intezmenyeket kerestem amikor meglattam a profiljat, onnan pedig kikerestem, hogy tanarkent dolgozik egy ilyen intezmenynel es valami maganintezetben elo is van leptetve korrepetalonak, kiszamoltam hogy havonta kb. 30 gyerek megfordulhat nala.
Ilyenkor illik szolni az iskolanak, vagy hagyjam a francba? Szulokent biztos nem szeretnem, ha valaki eltitkolna elolem, hogy az egyik fonokasszony aki kozvetlenul korrepetalja a gyerekeket iszakosan borongal szabadidejeben...
Honnan veszed, hogy az iskolában is részegen jár be tanítani? Lehet csak utána iszik amelyen meg sem lepődöm amennyire kilátástalan a helyzet tanárként. De még ha nem is lenne oka rá akkor sem lenne semmi köze senkinek ahhoz, hogy munkaidőn kívül mennyire rúg be.
Ha meg tanítani is részegen jár be azt kizárt, hogy ne vennék rajta észre.
Amíg a munkáját rendesen elvégzi, addig senkinek semmi köze hozzá, hogy a privát életében iszik-e alkoholt vagy sem.
Neked pedig pláne semmi közöd hozzá.
Majd ha valamelyik szülőnek gondja akad vele, nyilván meg fogja tenni a megfelelő lépéseket.
Elképzelni sem tudom, mit lépnék rá, ha egy volt bolti eladó írna nekem egy Mailt, miszerint az egyik alkalmazottam régebben többször bebotorkált munka után a boltba piát venni, azért ez elég hülyén venné ki magát rád nézve.
Ad 1: Évekkel ezelőtt volt. Azóta változhatott.
Ad 2: Ha az iskolában normálisan elvégzi a dolgát, akkor akár prosti is lehet mellette részidőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!