Nem találom a helyem a világban, kóborló vándor lennék? (Hosszú!)
Szerintem pszichológust kéne felkeresned, ha te nem tudsz magadtól változtatni. A szüleid nem látják hogy mennyire rossz úton haladtál eddig? Vagy ennyire nem foglalkoznak veled? Nem számít az életkor - az embernek bármikor szüksége van olyan emberekre akik szeretik, törődnek vele és segítenek neki a helyes útra terelni, ha valamiért, pl. a csalódások miatt letévedt róla.
(Egyébként egy kicsit magamra ismertem a leírásodból. Nekem vannak háziállataim és miattuk tartom még magam, de egyre nehezebben. Munkát én se találtam olyat ahol ne akarnám kikaparni a szemeim... hamar felkapom én is a vizet és mindig ki voltam közösítve. A háziállataim után már én is csak a halált várom majd.. valamikor egyszer elkezdődött, hogy csak a rossz dolgok és a baj jött folyamatosan. Az elején még ott volt a kis fény, hogy vége lesz, és jobb idők jönnek. De ez nem történt meg, továbbra is csak a szenvedés jutott és már nincs fény se mert nem tudok bízni tovább hogy engem a rosszon kívül más is elérhet.😞)
Közeledben ha vannak kortárs-segítő alapítványok, elmehetnél hozzájuk: az embernek sokszor hatalmas segítség ha látja: mások is hasonlóan küzdenek saját problémáikkal, egymást lehet támogatni.
A kreatív tevékenységek mennyire érdekelnek? Lehetnél pl. keramikus. Reál, vagy humán területek érdekelnek, ezen belül is már lehet szűkíteni a kört. Biztosan van olyan terület, amit szívvel-lélekkel tudnál végezni és nem feltétlenül kellene másokkal együtt dolgozni.
Ha lenne pénzed (vagy TB-re elérhető), pszichológus nagyon jól utat tudna mutatni, illetve önmagadon keresztül rávezetne: mi az amit szeretnél csinálni. Nem szégyen segítséget kérni, de nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!