Büdös osztálytársnak hogy jelezzünk?
Figyelt kérdés
Szóval van egy 3 büdös osztálytársam. Az egyik jó körülmények között él, nemrég gyereket vállaltak a szulei, igazi palotában élnek, de egy k. va dezodorra pont nem futotta a kassza vagy nem tudom, szegeny gyerek olyan orrfacsaróan g.ci izzadsag szagu hogy 3 méteres tavolsagbol lehet érezni. Igénytelen, szerintem nem fürdik, ha fürdik is hajat nem mos, olyan fajta zsírréteg gyülemlett fel a fejtetőjén ki lehetne benne sütni egy kg oldalast. A masodik igazabol furdik szerintem, neki a ruhaja meg a haja budos, mivel gondolom sportol, és a ruha 2 mosása között felveszi sokszor amibe bele is izzad, ergo a hajával is ez van, szerintem 2 hetente mossa, nem is tudom hogyan lehetne leirni, de mióta először beleszippantottam azóta olyannak képzelem a gázkamrákat. A harmadik egyén meg szerintem rossz körülmények között lehet, mert nem viccelek, olyan a szaga mint a hajléktalannak az utcán,a haja, az arca szerintem 2 éve nem látott vizet, egszeruen borzalmas. Hogyan lehetne a tudtukra adni hogy olyan budosek hogy megfulladok helyben? Nyilvám szépen fogalmazva, hogy ne nagyon sertodjenek meg attol hogy tudtukra adom ezt a hires neves informáciot?2022. okt. 18. 22:33
11/14 anonim válasza:
Ha csoro es nincs lehetosege furodni (bar viz csak van), esetleg a ruhai budosek mert pl nincs mosogep v ilyesmi akkor nem lennek paraszt csak kerulnem. De ha ilyen tipik hajnalig kockulo igenytelen figura akk siman hozzavagnek egy dezodort vagy raszolnek h ne jojjon a kozelembe
12/14 anonim válasza:
Nekem csak simán megmondták, hogy fürödjek le, mert büdös vagyok. Buszon is mindenki húzodott el tőlem, szóval élveztem, hogy van helyem. Szóval miután szóltak, 1 hónap nem fürdés után újra fürödtem. Xd
13/14 anonim válasza:
Szimplàn 4 suem közt mond el, kulturáltan.... Vagy veszi a lapot, vagy sem... Az ő èrdeke is nem csak a tied...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!