Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van ötletetek, hogy miért...

Van ötletetek, hogy miért ilyenek velem?

Figyelt kérdés
Most szeptemberben elkezdtem a gimit. Van egy nagyon jó barátom, és neki még pár barátja az osztályon belül, akiket régóta ismer, mert általánosban is már nagyon jóban voltak. Az a lényeg, hogy a nagyon jó barátommal érzem azt igazán, hogy nem vagyok egyedül. A baráti társaságból senki nem akar nyitni felém, miközben én próbálkozok, mert szimpatikusak. Ha én megszólalok beszélgetés közben, akkor meg se hallják, figyelembe se veszik a barátomon kívül, hogy én mondtam valamit. Szerintetek ez miért lehet?

2022. okt. 12. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kicsit furcsán érzik magukat most, hogy látják, hogy szeretett barátjuknak más ismerőse is van. Ez őket rosszul érinti. Vagy elfognak viselni, és lassan megszeretni, vagy próbálnak ignorálni ameddig lehet. Legyél magabiztiosabb!
2022. okt. 12. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez lehet, hogy igaz, mert a társaságból rajtam kívül egy ember van még aki németes, és amikor megkérdezem, hogy mellé ülhetek, akkor mindig azt kapom, hogy nem, mert mással ül
2022. okt. 12. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd a lapot. Legyél derűs, beszélgess a barátoddal, a többivel ne foglalkozz. Mindig keress elfoglaltságot magadnak, mintha nem ők zárkóznának el, hanem neked lenne más dolgod. Ha beszélgettek, sose pillants feléjük, hogy mit csinálnak, mit szólnak. Ha valamelyik odakeveredik, legyél vele kedves. Egyenként fogod szépen, lassan megszelidíteni öket. Nem adtál rá okot. Semmi sem tart örökké. Ez a buta féltékeny idegenkedés sem.
2022. okt. 13. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!